Kim Min Jae adım adım Manchester United'a!

İtalya'da 33 yıl sonra şampiyon olan Napoli'de ortaya koyduğu oyunla Avrupa devlerini peşine takan Kim Min-Jae, Premier Lig devi Manchester United'a transfer olmaya çok yakın.

Kim Min Jae adım adım Manchester United'a!
Kim Min Jae adım adım Manchester United'a!
GİRİŞ 05.05.2023 22:32 GÜNCELLEME 05.05.2023 22:51
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Sezon başında Fenerbahçe'den Serie A ekibi Napoli'ye transfer olarak sarı-lacivertli taraftarları hüzne boğan Kim Min Jae, şimdi de Napoli taraftarlarını üzmeye hazırlanıyor.

Bitime 5 hafta kala Napoli'nin İtalya'da şampiyonluğu garantilemesinde büyük rol oynayan Min-Jae'nin yeni adresi netleşiyor.

ADA YOLCUSU

İngiliz basınında yer alan habere göre, Güney Koreli yıldızın yeni rotası Premier Lig olacak. Başarılı savunma oyuncusu ile Manchester United, Manchester City, Liverpool ve Tottenham'ın yakından ilgilendiği belirtildi. 48 milyon euroluk serbest kalma maddesi bulunan Kim için Manchester United'ın bir adım önde olduğu kaydedildi.

Yaz transfer döneminin açılmasıyla birlikte başarılı oyuncunun İngiliz devlerinden birine transfer olmasına kesin gözüyle bakılıyor. 

Çizme ekibiyle bu sezon 42 resmi mücadelede forma şansı yakalayan Kim Min-Jae, söz konusu maçlarda 2 gol atıp 2 de asist kaydetti.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • hasköylü 11 ay önce Şikayet Et
    Bu adam fenerde olsaydı açık ara öndeydik samet var canlı bonba gibi çok ağır
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    adam defansın göbeğinde oynuyor !
    Cevapla
  • Özgür biri 11 ay önce Şikayet Et
    Adam 42 maçta 2 gol.atmis 2 asist yapmış adamı seyretmesek dünyanın en iyi futbolcusu diycekler bu adam gazeterle para vererek kendi reklamını yaptıran sıradan biri tıpkı marcao gibi slazai gibi boş biri ama reklamını iyi yapiyor birileri buna 80 verirler bu kafayla .
    Cevapla
  • Naci Bayram çelik 11 ay önce Şikayet Et
    Futboldan anlamıyorsan neden yapıyorsun
    Cevapla
  • Zafer 11 ay önce Şikayet Et
    Adam golcü değil golcüleri durduruyor ve iyi de yapıyor
    Cevapla
  • Mehmet 11 ay önce Şikayet Et
    Adam forvet mi Allah aşkına ? 42 maç 2 gol atmışmış. Görende adamı forvet oyuncusu zanneder. Adam savunma oyuncusu
    Cevapla
  • asıl yorum 11 ay önce Şikayet Et
    Adam tam bir proje. Kendine serbest kalma maddesi koydurup hedeflediği yere gidiyor. Fener 5 te verse kalmazdı. Napoli senelik 8 versin yine kalmaz.
    Cevapla
  • MuhammedAli 11 ay önce Şikayet Et
    fenerde kalsaydi degeri 5 milyon olurdu
    Cevapla
  • Hasan 11 ay önce Şikayet Et
    Rezil etme kendini dağa fazla bu adam zaten fenerden 20 milyona euroya gitti bak bu ülkeden giden adamlar baliç reale rekor ücrete elif min je okacha muric bunlar fenerden avrupa ya rekor fiyatlarla giden bir kaç topçu sırada arda ferdi var ki arda türk futbol tarihinin rekor unu kıracak mesela senin tuttuğun takım dan bana 3 kişi say desem sayamazsın saygı duymayı öğren
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle