Sergio Ramos PSG'de kalıyor

PSG ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan İspanyol stoper Sergio Ramos, Arabistan'dan ciddi teklifler almasına karşın kariyerini PSG'de sürdürmek istediği konuşuluyor.

Sergio Ramos PSG'de kalıyor
Sergio Ramos PSG'de kalıyor
GİRİŞ 05.05.2023 21:13 GÜNCELLEME 05.05.2023 21:14
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İspanya LaLiga'da uzun yıllar Real Madrid forması giydikten sonra 2021-22 sezonu öncesi PSG’ye imza atan Sergio Ramos ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor.

PSG ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan İspanyol yıldız, Arabistan ve Amerika'dan ciddi teklifler almasına karşın futbol yaşantısına Fransa'da devam etmek istiyor.

1 YIL DAHA PARİS'TE

PSG’den ayrılacağı ve Suudi Arabistan ekiplerinin hedefinde olduğu iddia edilen Sergio Ramos’la ilgili İspanyol basınında flaş bir haber geçildi. Mundo Deportivo’nun aktardığı habere göre Sergio Ramos 1 yıl daha PSG’de kalmaya hazırlanıyor.

MAAŞINDA FEDAKARLIK YAPACAK

Sergio Ramos’un PSG ile yeni sözleşme görüşmelerine başladığı ve büyük oranda mutabakat sağlandığı belirtildi. Halihazırda 6 milyon euro kazanan deneyimli stoperin maaşında büyük bir fedakarlık yaptığı haber detayında yer aldı.

37 yaşındaki savunmacı bu sezon PSG ile toplam 40 maça çıktı ve 3 gol, 1 asistlik katkı verdi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Zafer 11 ay önce Şikayet Et
    Orası da küçük arabistan
    Cevapla