Guardiola, İlkay Gündoğan'ın geleceği hakkında konuştu

Manchester City menajeri Pep Guardiola, sezon sonunda takımdan ayrılacağı konuşulan İlkay Gündoğan'ın takımdaki geleceği hakkında konuştu.

Guardiola, İlkay Gündoğan'ın geleceği hakkında konuştu
Guardiola, İlkay Gündoğan'ın geleceği hakkında konuştu
GİRİŞ 03.05.2023 21:31 GÜNCELLEME 03.05.2023 21:32
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin yıldız oyuncusu İlkay Gündoğan, sezon sonunda takımdan ayrılamaya hazırlanıyor.

Pep Guardiola önderliğinde 4 Premier Lig kupası kazanan tecrübeli oyuncunun özellikle son şampiyonlukta büyük bir payı bulunuyor. Sezon sonunda takımdan ayrılacağına dair birçok haber çıkan İlkay Gündoğan için İspanyol çalıştırıcıdan ilk açıklama geldi.



"İLKAY AYRILMAK İSTERSE KARŞISINDA DURMAM"

52 yaşındaki başarılı çalıştırıcı yaptığı açıklamada, "Onu seviyorum, İlkay çok önemli bir oyuncu. İnsanlık, sessizlik ve önderlik ediyor ama o konuştuğunda herkes dinliyor. Eğer ayrılmak isterse onun karşısında duramam." dedi.

Bu sezon Manchester City forması ile 44 resmi maça çıkan tecrübeli orta saha oyuncusu 5 gol atıp 5 de asist yaparak takımına katkı sağladı.

32 yaşındaki yıldızın sezon sonu için Barcelona ile söz kestiği ve sözleşmesi biter bitmez İspanyol ekibinin yolunu tutacağı öne sürülüyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Morelli 11 ay önce Şikayet Et
    Ispanyadan sonra antranorluge adim atacak yav bu adamin turkiyeyle bir bagi yok gibi yoksa benmi yanlis taniyorum turkiyede bir cesme yaptirmismi acaba merak ettim yoksa hansmi olmus
    Cevapla