Acun Ilıcalı’dan Türkiye'den transfer kararı

Acun Ilıcalı, Ozan Tufan gibi Türk oyuncu transferlerine devam edeceklerini ve Süper Lig'i destekleyeceklerini ifade etti.

Acun Ilıcalı’dan Türkiye'den transfer kararı
Acun Ilıcalı’dan Türkiye'den transfer kararı
GİRİŞ 28.04.2023 09:42 GÜNCELLEME 28.04.2023 09:42
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Acun Ilıcalı, Hull City'nin transfer rotasının, aynı Ozan Tufan'da olduğu gibi her zaman Süper Lig'den yana olduğunu belirtti.

HULL CITY BAŞKANI ACUN ILICALI'DAN OZAN TUFAN VE SÜPER LİG DETAYI

Hull City'nin transfer operasyonlarının Süper Lig'e dayanacağını ifade eden Acun Ilıcalı, hem kurallara hem de ülkesinin çıkarlarına göre hareket ettiğinin altını çizdi.

Ozan Tufan gibi potansiyelli isimleri İngiltere'ye transfer etmenin mantıklı olduğunu belirten Acun Ilıcalı, mali tablo hakkında kritik bir detay verdi...

İngiltere'deki şablon dahilinde; Premier Lig'den alt lige düşenin, yüksek bütçe ile sezona devam ettiğine dikkat çeken Ilıcalı, Hull City gibi takımların ise çok daha düşük bütçeler ile şampiyon olmak zorunda olduğunu belirtti ve bu dezavantajı da Türkiye pazarı ile çözmenin mantıklı olduğunu anlattı.

Son olarak ise Süper Lig piyasasının hareketlenmesinin, ülkemiz için de önemli olduğunu ifade eden Ilıcalı, bu minvalde kritik transferler yapacağını resmen açıkladı.

PREMIER LIG'E ÇIKMA DETAYI

Premier Lig'den Football League Championship'e düşenin avantajlı olduğu sistem, halihazırda alt ligde (Championship) olan için çok büyük sıkıntılara sebep oluyor ve aynı takımların sürekli olarak tekrar tekrar üst lige (Premier Lig) çıkmasına zemin hazırlıyor.

SON DURUM

Acun Ilıcalı'nın ekibi Hull City, şu ana kadar topladığı 56 puan ile lig tablosunda 15. sırada. Football League Championship'teki toplam takım sayısı ise 24.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • Koçhisar lı 11 ay önce Şikayet Et
    Kesin Bruma yi transfer edecek
    Cevapla
  • Asaf 11 ay önce Şikayet Et
    En az 10 milyon euro
    Cevapla
  • Asaf 11 ay önce Şikayet Et
    Türkiye'de değil, fener'den..
    Cevapla