Sörloth kararını verdi! 4 yıllık anlaşma

La Liga ekiplerinden Real Sociedad'da kiralık olarak forma giyen Alexander Sörloth, İspanyol ekibinden kalmaya karar verdi.

Sörloth kararını verdi! 4 yıllık anlaşma
Sörloth kararını verdi! 4 yıllık anlaşma
GİRİŞ 25.04.2023 22:21 GÜNCELLEME 25.04.2023 22:21
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Alexander Sörloth kariyeriyle ilgili kesin kararını verdi. Real Sociedad'a ikinci kez kiralanan Norveçli golcü, La Liga ekibinde bu kez bonservisiyle kalıyor.

ALEXANDER SÖRLOTH KARARINI VERDİ

İspanyol ekibine kiralandığı ilk dönemde göze giremeyen Alexander Sörloth, sezon başında bir kez daha geçici transfere imza atmıştı. Adı Fenerbahçe'yle de anılan Alexander Sörloth, La Liga'da kalmaya karar verdi.

ALEXANDER SÖRLOTH İLE 4 YILLIK ANLAŞMA SAĞLANDI

Leipzig'in kadroda düşünmediği Alexander Sörloth'un Real Sociedad ile el sıkıştığı belirtildi. Oyuncuyla 4 yıllık anlaşma sağlanırken, İspanyol ekibinin Leipzig'e 10 milyon euronun biraz üzerinde bir rakam ödeyeceği kaydedildi.

Bir süredir Fenerbahçe'nin de gündeminde olan Alexander Sörloth, Sociedad formasıyla bu sezon 39 maça çıktı ve 14 gol, 2 asistlik katkı verdi.

KAYNAK: AKŞAM
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • Yavuzakin 1 yıl önce Şikayet Et
    Fotomaç fanatik işleri güçleri YALAN
    Cevapla
  • YT28 1 yıl önce Şikayet Et
    tamam kaçan balık büyük boy yani
    Cevapla
  • Pes yaniii 1 yıl önce Şikayet Et
    Fener almıştı bunu 3 senedir hep transfer ediyodu aldıydık alıcaz alıyoruz deyip deyip milleti kandırıp durdular... Ben burda hep yazdım fener alsa alsa sorlotun pabucunu alır onunda bir tanesini alır 2;si fazla gelir fenere diye
    Cevapla