Tolgay Arslan'dan geri dönüş kararı!

Hem Beşiktaş hem de Fenerbahçe'de forma giydikten sonra İtalyan ekibi Udinese'ye transfer olan Tolgay Arslan, Süper Lig'e dönmeye karar verdi.

Tolgay Arslan'dan geri dönüş kararı!
Tolgay Arslan'dan geri dönüş kararı!
GİRİŞ 21.04.2023 10:54 GÜNCELLEME 21.04.2023 10:54
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Son olarak Süper Lig'de Fenerbahçe forması ile mücadele eden Tolgay, 2020 yılının Eylül ayından beri Udinese formasını giyiyordu.

İtalyan ekibinde genel olarak şans bulan Tolgay, an itibarıyla ise kulübü ile anlaşamadı ve diğer seçenekleri değerlendirmeye başladı.

Önümüzdeki yaz sözleşmesi sona erecek olan Tolgay için İtalya basını son durumu duyurdu ve şartlarda anlaşılamadığını resmen belirtti.

En nihayetinde ise deneyimli orta sahanın tekrar Süper Lig'e dönebileceği de ifade edilen haberde, Tolgay ile Udinese'nin anlaşma ihtimalinin az olduğunun altı çizildi.

Udinese forması ile bu sezon 29 maça çıkan Tolgay, 1039 dakika sahada kaldı ve 1 gollük katkı sağladı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • malatya balabanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Tolgay futbol oynıyor mu ? Emekli oldu zamnetttim . Türkiyeye dönecekmiş . Hangi enayi pardon akıllı klüp alır . Ama bulur türkiyede çok .
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç alır. Heleki Galatasaray talip olsun yeter.
    Cevapla