Real Betis, Enes Ünal'ın peşinde!

LaLiga'da gösterdiği başarılı performans ile adından söz ettiren Enes Ünal'a İspanyol ekibi Real Betis talip oldu.

Real Betis, Enes Ünal'ın peşinde!
Real Betis, Enes Ünal'ın peşinde!
GİRİŞ 19.04.2023 15:44 GÜNCELLEME 19.04.2023 15:46
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İspanya LaLiga'da Getafe forması giyen Enes Ünal, takımının küme düşmesine engel olmak için gollerine devam ediyor.

Gösterdiği başarılı performans ile takımını sırtlayan Enes Ünal, gösterişli performansı ile birçok kulübün dikkatini çekiyor.

Manuel Pellegrini
Real Betis talip oldu

25 yaşındaki oyuncu için son olarak İspanyol ekibi Real Betis'in talip olduğu öğrenildi. Bir sonraki sezonun kadrosunu inşa etmeye başlayan Şilili teknik direktör Manuel Pellegrini, transfer listesinin başına ilk hedef olarak Enes Ünal'ı yazdı.

Getafe 25 Milyon Euro talep ediyor

Hücum hattını güçlendirmek isteyen deneyimli hoca, Enes Ünal'ı mutlaka kadroda görmek istiyor. Kariyerinde Avrupa Kupaları hedefi olan milli oyuncunun bu teklife sıcak baktığı ve sezon sonu takımdan ayrılacağı öğrenildi. Ligde kalmak için mücadelesine devam eden Getafe'nin ise olası transfer için Betis'ten 25 milyon Euro talep ettiği ileri sürülüyor.

Sözleşmesi Haziran 2025'te sona eriyor

Enes Ünal bu sezon Getafe forması ile tüm kulvarllarda 32 resmi maçta süre aldı. 2 bin 535 dakika sahada kalan milli yıldız, 14 kez ağları havalandırırken, 5 kez de takım arkadaşlarına asist yaptı.

 
Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kıskandınmı
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Amma çok seviyorsunuz kötülemeyi. Çocuk İspanya liginde 14 gol atmış ve atıyor, takımını sırtlamış gidiyor siz hala laf ediyorsunuz. Diyeceksiniz ki milli takımda birşey yapmıyor. Maçları izlerken farklı bir gözle bakın ,adamın müsait pozisyonlarda pas veriliyor mu? Yoksa herkes kendini pazarlamak için kendilerine mi çalışıyorlar.
    Cevapla
  • azmi eser 1 yıl önce Şikayet Et
    balon şişirmişler
    Cevapla
  • mkaras 1 yıl önce Şikayet Et
    Alsın da görsün
    Cevapla