Bayern Münih, Sadio Mane için kararını verdi!

Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih, Leroy Sane'ye yumruk attığı gerekçesiyle kadro dışı bıraktığı Senegalli oyuncuyu sezon sonunda göndermek istiyor.

Bayern Münih, Sadio Mane için kararını verdi!
Bayern Münih, Sadio Mane için kararını verdi!
GİRİŞ 18.04.2023 16:24 GÜNCELLEME 18.04.2023 16:26
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Bayern Münih Sadio Mane ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Bavyera kulübü yaklaşık 10 ay önce transfer ettiği Senegalli yıldızı takıma uyum sağlayamadığı gerekçesiyle göndermeyi planlıyor.

Alman basını Bavyera ekibinin sezon sonunda deneyimli oyuncuyla karşılıklı anlaşarak vedalaşacağını yazdı.

Bayern Münih'in 31 yaşındaki futbolcunun takım arkadaşlarıyla yaşadığı sorunlardan dolayı böyle bir karar almak zorunda kaldığı belirtildi.

Senegalli forvetin kırmızı beyazlıların Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City'e 3-0 yenildiği maçtan sonra soyunma odasında takım arkadaşı Leroy Sane'ye yumruk attığı iddia edilmişti.



Hoffenheim maçında kadroda yer almadı

Senegalli yıldızın 4 gün sonra Bundesliga'da oynanan Hoffenheim maçının kadrosunda yer almaması bu iddiaları güçlendirdi.

Bayern Münih ayrıca kulüp disiplin kurallarına aykırı hareket ettiği için tecrübeli futbolcuya 300 bin euro para cezası verdi.

30 Haziran 2025 tarihine kadar Alman kulübüyle sözleşmesi bulunan Mane'nin güncel piyasa değeri 45 Milyon Euro olarak gösteriliyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 20
  • Bir bilene sorun 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben 8 yil munihte yaşadım o stada cok gitmisliğim vardir, Bazi arkadaşlar ırkçı liktan bahsetmişler sane ye karsi olan tavir musluman veya siyahi olmasindan değil tamamen saygısızlığı dan dolayıdır bayernde Yıldız futbolcu degislindir takim oyuncusu olursun ancak, kültürlerinde bu var ayrica irkci olsalar bir sürü siyahi oyuncusu var halen daha onlarda barinamazlardi
    Cevapla
  • Kezo 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamın dinidir mane İngiltere'de cami tuvaleti temizleyerek zaten kendini kanıtladı ama yanlış tercih sen gittin Liverpool bitti buraya geldin takim leş sen oynayamiyorsun Halide belli Nazilerin sen süper müslüman ve süper futbolcusun
    Cevapla
  • Kutahyali 1 yıl önce Şikayet Et
    Almanyanin en ırkçı takımı Bayern Munihtir hele Müslüman kişiliğin varsan oradan kacacaksin
    Cevapla
  • Tayyibe Çakar 1 yıl önce Şikayet Et
    Mane adam gibi adamdır. Sane kaşı gözü ayrı oynayan antin kuntin bir velettir. Bayern iş yapan futbolcuyu zaten tutmuyor ne yaşadıklarını anlamak zor
    Cevapla
  • BalkanTürk 1 yıl önce Şikayet Et
    para varmış Galatasaray'da:))) ne güldüm yaaa alayı borç batağında bjk GS FB TS mane gelsinmiş portresi gelebilir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle