Benzema gerçeği ortaya çıktı! 6 ay önce imzalamış...

Suudi Arabistan'a transfer olacağı iddia edilen Real Madrid'in gocüsü Karim Benzema'da gerçek ortaya çıktı.

Benzema gerçeği ortaya çıktı! 6 ay önce imzalamış...
Benzema gerçeği ortaya çıktı! 6 ay önce imzalamış...
GİRİŞ 18.04.2023 10:30 GÜNCELLEME 18.04.2023 10:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Karim Benzema transferinde flaş gelişmeler yaşanıyor. Real Madrid ile kontratının sonuna gelen Karim Benzema'nın Suudi Arabistan'a transfer olacağı iddia ediliyordu ancak gerçek ortaya çıktı. Meğer Fransız golcü Kasım 2022'de işi bitirmiş.

KARIM BENZEMA İÇİN ARABİSTAN İDDİASI VARDI

Real Madrid serüvenini noktalayacağı iddia edilen Karim Benzema'nın adı öncelikle Manchester United'la anılmıştı. Daha sonra Suudi Arabistan'dan astronomik teklif aldığı belirtilen deneyimli forvetin, bu sıra dışı kontratı kabul ettiği kaydedilmişti.

6 AY ÖNCE ANLAŞMA SAĞLANMIŞ

Öte yandan Karim Benzema transferinde gerçeğin bambaşka olduğu ortaya çıktı. İspanyol basınından aktarılan habere göre Karim Benzema, Real Madrid ile 6 ay önce el sıkıştı. Ünlü forvetin Ballon d'Or'u almasının ardından başkent ekibi oyuncuya 1 yıllık yeni sözleşme önerdi.

KARIM BENZEMA 2024'E KADAR REAL MADRID'DE

Karim Benzema, Real Madrid'in 1 yıllık yeni mukavelesini kabul etti ve Suudi Arabistan hedefini 1 yıl daha erteledi. 35 yaşındaki golcünün 2024 yılında Real Madrid kariyerini sonlandırmasının ardından Suudi Arabistan'ın yolunu tutacağı kaydedildi.

34 MAÇTA 32 GOLE DİREKT KATKI

Bu sezon Real Madrid formasıyla tüm kulvarlarda 34 maça çıkan Karim Benzema 26 gol, 6 asistlik katkı verdi. Oyuncunun güncel piyasa değeri 35 milyon euro.

KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • Kezo 1 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın en iyi forveti tebrik ederim
    Cevapla