Kim Min-Jae kariyer imzasını atıyor!

Temmuz ayının ilk 15 gününde 48 milyon euroluk serbest kalma bedeli olan Kim Min-Jae'nin yeni adresini duyurdular.

GİRİŞ 18.04.2023 10:44 GÜNCELLEME 18.04.2023 10:44
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Fenerbahçelilerin içinde ukde kalan Kim Min-Jae başarı basamaklarını hızla tırmanmaya devam ediyor. Fenerbahçe'den 18.05 milyon euroluk serbest kalma bedeliyle Napoli'nin yolunu tutan Kim Min-Jae, yine serbest kalma bedeliyle kariyer imzasını atıyor.

KIM MIN-JAE TRANSFER KARARINI VERDİ

Napoli'de devam ettirdiği harika performansı sebebiyle değerini katlayan Kim Min-Jae'nin yeni adresi belli oldu. PSG'nin yanı sıra Manchester United, Liverpool ve Tottenham gibi İngiliz ekiplerinin de kıskacında olan Kim Min-Jae'nin tercihi Ada oldu.

LIGUE 1 İPTAL, TERCİHİ PREMIER LİG

PSG opsiyonunu saf dışı bırakan Kim Min-Jae için Manchester United'ın birkaç adım önde olduğu İngiliz basınında manşetleri süsledi. Aksam.com.tr'nin aktardığı habere göre Kırmızı Şeytanlar, Kim Min-Jae'nin temmuz ayının ortasına kadar geçerli olan '48 milyon euroya serbest kalır' maddesinden yararlanacak.

KIM MIN-JAE ADIM ADIM MANCHESTER UNITED'A

Kim Min-Jae yeni sezonda İngiltere Premier Lig'de top koşturmayı tercih ederken, başarılı stoper Manchester United'a transferinde pürüz çıkması halinde Liverpool ve Tottenham opsiyonlarını değerlendirecek.

FENERBAHÇE'NİN SONRAKİ SATIŞTAN PAYI VAR MI?

Öte yandan Kim Min-Jae'nin transfer haberleri Fenerbahçelileri de heyecanlandırmış durumda. Sarı-Lacivertli taraftarlar, kulübün Güney Koreli stoperin bir sonraki satışından payı olup olmadığını merak ediyor. Fenerbahçe, başarılı savunmacının Napoli'ye transfer olduğu dönemde KAP'a yaptığı bildirimde bu yönde bir bilgi geçmedi. Dolayısıyla Kanarya'nın Min-Jae'nin sonraki satıştan payı bulunmuyor.

KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 14
  • obes 1 yıl önce Şikayet Et
    100 milon övro ya 100 milon.öyle değil mi fenerli arkadaşlar.48 i verene bile yazık olur harry maguıre dan da fiyasko olur o paralar
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Demekki Türkiye'ye de kaliteli ve genç yabancı getirilebiliyormuş burada fener yönetimini tebrik ederim
    Cevapla
  • atilite klas fener 1 yıl önce Şikayet Et
    haklisin ama bundaki pay viktor pierraya yazar o getirdi cin liginden taniyormus
    Cevapla
  • Konyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynı İstanbul takımlarının Anadolu kulüplerinden ver eline şekeri al elinden futbolcuyu hesabı. Çok komik tekliflerle futbolcunun aklına girilerek takımını satmaya mecbur bırakarak değerinin çok altında futbolcu alımı...Alma mazlumun ahını...
    Cevapla
  • Konyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Gerçek aşağılar tarzda lakabına cevap yazmıyorum saygımdan. FB nin transfer politikası beni hiç ilgilendirmiyor, bilmek zorunda da değilim, doğrudur dediklerin. Ben sadece FB için yazmadım,burada bir transfer sözkonusu ben de İstanbul takımiarının Anadolu takımlarını düşünmeden futbolcularla kariyer planı işbirliğinden bahsediyorum...
    Cevapla
  • GERÇEK 1 yıl önce Şikayet Et
    Goca Gonyalı,adam FB'ye zaten bu şartlarla imza attı. Buna kariyer planlaması deniyor. O dönem bile İngiliz kulüplerinden isteyenler vardı. Ama onlar daha yüksek serbes kalma bedeli koymak isteyince Victor'u da hoca olarak tanıdığı için rica minnet ve düşük serbes kalma maddesi sebebi ile FB'ye geldi.
    Cevapla
  • bolubeyi 1 yıl önce Şikayet Et
    bir sene daha fb kalsaydı banko fb şampiyondu..ahh ali ahhhhh
    Cevapla
  • obes 1 yıl önce Şikayet Et
    daha bi 18 sene olamazsınız inşallah
    Cevapla
  • Murad 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam zaten serbest kalma bedeli ile gitmiş nasıl oluyor da bir sonraki satışta pay alıyor. eğerki karşılıklı anlaşma ile gitmiş olsaydı pay alabilirdi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle