Francesco Farioli'nin yeni adresi belli oluyor!

Ülkemizde en son Alanyaspor'u çalıştıran 34 yaşındaki İtalyan teknik adam Francesco Farioli için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Genç hocanın Portekiz Ligi ekibi Braga'ya hoca olacağı gündemde.

Francesco Farioli'nin yeni adresi belli oluyor!
Francesco Farioli'nin yeni adresi belli oluyor!
GİRİŞ 11.04.2023 22:03 GÜNCELLEME 12.04.2023 13:18
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Şubat ayında Alanyaspor'dan ayrılan genç teknik adam Franceco Farioli'nin yeni adresi belli oluyor.

Türkiye kariyerine Alanyaspor'da Çağdaş Atan'ın yardımcısı olarak başlayan Francesco Farioli, ardından Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük'te ilk teknik direktörlük deneyimini yaşamıştı. İstanbul ekibinde oynattığı futbolla dikkat çeken İtalyan çalıştırıcının bir sonraki durağı ise daha önceden yardımcı antrenör olarak görev yaptığı Alanyaspor oldu.

Braga'ya yazıldı!

Farioli için son olarak Fransız basını sürpriz bir iddia ortaya attı.

Foot Mercato'da yer alan habere göre; bir süre önce PSG'nin sahipleri tarafından satın alınan Braga'nın teknik direktörlüğü için düşünülen isim Farioli oldu.

PSG Futbol A Takım Direktör Yardımcısı Antero Henrique, 34 yaşındaki çalıştırıcının Braga'nın yeni teknik direktörü olmasını istiyor. Eski Beşiktaşlı Serdar Saatçı'nın formasını giydiği Braga, Portekiz Ligi'nde 62 puanla 3. sırada yer alıyor.

Farioli, Türkiye kariyerine başlamadan önce şimdilerde Premier Lig ekibi Brighton'ı çalıştıran Roberto de Zerbi'nin yardımcılığını da yapmıştı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    bu adam da ne vardı da bizim ülkemiz takımları buna bu denli şans verdi anlamıyorum. ve hepsi de olağanüstü sabretti büyük hatalarına rağmen yani bunun yaptıklarını sadece bir maçlığına Türk teknik adam yapsaydı hemen kovulurdu
    Cevapla
  • Misafir 13 1 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon alsın işte bunu İleriye dönük birkaç seneye iyi bir takım olurlar tekrar
    Cevapla