Vedat Muriqi rekor bedelle yeni takımına imza atabilir!

Eski Fenerbahçeli Vedat Muriqi, Sevilla yolunda. Fenerbahçe'deki başarılı performansı ile Lazio'ya transfer olan Vedat Muriqi, şimdi de rekor kıracak bir Sevilla transferine imza atıyor.

GİRİŞ 11.04.2023 11:44 GÜNCELLEME 11.04.2023 11:53
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe forması ile Süper Lig'de harikalar yaratan Vedat Muriqi, yüksek bir bonservis bedeli ile İtalya ekibi Lazio'ya transfer olmuştu. Akabinde ise Serie A'da bekleneni veremeyen Kosovalı, şu anda La Liga ekibi Mallorca'da forma giyiyor ve İspanya'da adından sık söz ettiriyor.

ESKİ FENERBAHÇELİ VEDAT MURIQI'DEN BİR BÜYÜK TRANSFER DAHA

Fenerbahçe'deki etkili oyunu ile Avrupa'nın dikkatini çeken ve ciddi bir bonservis bedeli ile İtalya'ya transfer olan Vedat Muriqi, aynı güzellikte bir hikâye daha yaşıyor.

Lazio forması ile kendini gösteremeyen ve gözden düşen 28 yaşındaki hücumcu, İspanya ekibi Mallorca'da adeta küllerinden doğdu ve Fenerbahçe'deki gibi oyuna hükmetti.

Mallorca adına bu sezon 26 maça çıkan Vedat Muriqi, 11 gol ve 3 asistlik harika bir katkı sağladı ve takımının hücumdaki en verimli ismi oldu.

SEVILLA KANCASI

İspanyol basını, Sevilla'nın Vedat'a olan ilgisini duyurdu. Aynı Fenerbahçe'deki gibi yüksek bir bedel ile transfer olması beklenen Kosovalı, önümüzdeki yaz Mallorca'nın bonservis rekorunu kıracak.

Son olarak ise Sevilla'nın, oyuncuyu uzun zamandır takip ettiği ve gelecek sezon planlarında başrolde düşündüğü belirtiliyor.

Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olan Vedat, resmen Mallorca tarihindeki en pahalı satış olacak.

FENERBAHÇE FORVETLERİNİN HİKÂYESİ

Fenerbahçe forvetlerinde adeta Mallorca ile ortak bir hikâye var. Pierre Webo, Dani Güiza ve Vedat Muriqi; hem Fenerbahçe adına hem de Mallorca adına forma giydiler...

Ayrıca başarılı isimler, iki kulüpte de çok ses getirdi ve mali anlamda da tarihe geçti!

Dani Güiza, Mallorca'dan 14 milyon euroya satılırken, şimdi de Vedat Muriqi çok daha yüksek bir bedel ile kulübün kasasını dolduracak.

KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • kafkas kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar abartı ve palavra hem ayıp hem fazla değilmi? Sanarsın ki yüz milyonluk bir bedel filan,
    Cevapla
  • Bakış Açısı 1 yıl önce Şikayet Et
    Eski fenerbahçeli yazacağına, rizesporun eski futbolcusu diye yazsana. işiniz gücünüz 3 büyükler.
    Cevapla