Milli futbolcu için 35 milyon euroyu gözden çıkardılar

Benfica'nın, Feyenoord forması giyen milli futbolcumuz Orkun Kökçü için 35 milyon euro'luk teklif hazırlığında olduğu belirtildi.

GİRİŞ 10.04.2023 12:13 GÜNCELLEME 10.04.2023 13:12
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Feyenoord forması giyen Orkun Kökçü, Avrupa'nın önemli ekiplerinin transfer radarına girdi.

İngiliz basını daha önce Arsenal'in Orkun'u kadrosuna katmak istediğini öne sürmüştü. Başarılı futbolcu için bu kez Manchester United ve Benfica iddiası geldi.

BENFICA TEKLİF HAZIRLIĞINDA

Mirror'da yer alan habere göre, Portekiz ekibi Benfica'nın 22 yaşındaki futbolcu için 35 milyon euro'luk bir teklif hazırlığında olduğu aktarıldı.



MANCHESTER UNITED'DAN YAKIN TAKİP

Öte yandan Premier Lig ekiplerinin de Orkun Kökçü'yü izlediği kaydedildi. Manchester United, Tottenham, Brighton, Leicester City, West Ham United, Brentford gibi ekiplerin Feyenoord'un Ajax ile oynadığı maçı takip ettiği aktarıldı.

BU SEZON PERFORMANSI

Orkun Kökçü, bu sezon Feyenoord'da 37 maçta sahaya çıktı. Başarılı orta saha oyuncusu, bu karşılaşmalarda 12 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    sisiriyolar adamları sonra oynamıyor mücadele sifir
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    lan sikmayin adamin canini. ne oynuyorlar ki sanki para etsinler
    Cevapla
  • fkcjh 1 yıl önce Şikayet Et
    kes sesini. zengin düşmanı fakir..
    Cevapla