Nantes Teknik Direkötürü Kombouare'dan tepki çeken davranış!

Nantes Teknik Direktörü Antoine Kombouare, maç günü oruç tutmamasını istediği 19 yaşındaki Hadjam'ı, bu kararı reddettiği için kadro dışı bıraktı. Eski futbolcu Demba Ba, bu karara tepki gösterdi.

Nantes Teknik Direkötürü Kombouare'dan tepki çeken davranış!
Nantes Teknik Direkötürü Kombouare'dan tepki çeken davranış!
GİRİŞ 05.04.2023 11:49 GÜNCELLEME 06.04.2023 00:19
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

Fransa Ligue 1'de Mostafa Mohamed'in formasını giydiği Nantes'ta teknik direktör Antonie Kombouare, skandal bir karara imza atıp oruç tutan futbolcusu Hadjam'ı kararına uymadığı için kadro dışı bırakmıştı.

Jaouen Hadjam

Bu skandal kararın ardından Müslüman taraftarlardan büyük tepki alan 59 yaşındaki çalıştırıcının tutumuna Demba Ba da kayıtsız kalmadı. 

Demba Ba: Beni şaşırtıyor

Ülkemizde Beşiktaş, Göztepe ve Başakşehir formaları giyen Senegalli eski forvet Demba Ba, bu kararı sosyal medya hesabından eleştirdi. Ba, "Ramazan ayı orucunun davranışsal olduğunu düşünen insanları görmek beni şaşırtıyor. Bir insanın kimliğinden bahsediyoruz. Birinden kimliğini oluşturan bir şeyi kenara bırakmasını istemek iyi bir şey midir?" ifadelerini kullandı.


Bilindiği üzere Demba Ba, ülkemizde forma giydiği dönem eski Fenerbahçeli Moussa Sow'la beraber futbolun dışında dini konulardaki hassasiyetleriyle de örnek teşkil ediyordu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 58
  • ümit*korku 1 yıl önce Şikayet Et
    kumbaraya bak sen, sana ne
    Cevapla
  • İsi 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendi içimizde bunlar varken elalem niye yapmasın böyle
    Cevapla
  • Kenan çelik 1 yıl önce Şikayet Et
    Kes ümit sen anlamazsın böyle şeylerden hadi git dağda çiğdem topla
    Cevapla
  • Oruç 1 yıl önce Şikayet Et
    Siz bırakın başka ülkeyi senin ülkende kaç tane oruç tutan futbolcu var. Bütün kulüpleri toplasan iki elin parmaklarını geçmez.
    Cevapla
  • Nevzat 1 yıl önce Şikayet Et
    Olayla ne alakası var bunun. Birileri tutmuyor diye tutanlara zulüm mü etmeli?
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    tff'nin de pek bir farkı yok. iftar saatinden sonra baslatsa maçları olmaz dimi?
    Cevapla
  • TurgutKNK 1 yıl önce Şikayet Et
    Dünyada her şey kafirlere göre ayarlanıyor. İftar vakti maç oynat millet orucunu açamazsın. Sonrada bilimsel deyip sıyrıl. Namaz vakti, bayram vakti maç koy sonrada müslümanlar bilimsel davranmıyor de. Gerçi bu şartlarda müslüman top oynamamlı!!!!
    Cevapla
  • zafergülten 1 yıl önce Şikayet Et
    iyide bunun dinle ilgisi yok,sadece bilimsel bir mesele,çünkü oruç tutan bir kişi ağır işte,yani spor yaparken zorlanabilir,kan şekeri düşebilir,açlıktan başı dönebilir,gece sahura kalktığı için uykusuz olabilir.yani oruç tuttuğu için perforamansı düşebilir.sebeb bu sadece sanırım,oruç ve din düşmanlığı değil.
    Cevapla
  • İbrahim yüksel 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence katılmıyorum tamam din düşmanlığı değil olmayabilir buda tartışılır fakat oruçlu insanın saydığınız olumsuzlukları yaşicak anlamınada gelmez..kişiden kişiye vücudun yapısıyla alakalı bi durum.yani zaten antremanlılar kondisyon düşücek kaygısı olan zaten oruç tutmaz inanç meselesi..
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    O oruca alışık olmayanlar için geçerli, oruca alışık biri 1-1.5 saat sporu cok rahat yapar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle