Marca gazetesi, Ferdi Kadıoğlu ve Orkun Kökçü'yü en iyi 11'e yazdı!

Marca gazetesi, Avrupa’nın 5 büyük ligi dışında oynayanlar arasından en iyi 11'i seçti. Seçilen 11'de Ferdi Kadıoğlu ve Orkun Kökçü de yer aldı.

Marca gazetesi, Ferdi Kadıoğlu ve Orkun Kökçü'yü en iyi 11'e yazdı!
Marca gazetesi, Ferdi Kadıoğlu ve Orkun Kökçü'yü en iyi 11'e yazdı!
GİRİŞ 02.04.2023 10:38 GÜNCELLEME 02.04.2023 10:40
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İspanya'nın Marca gazetesi Avrupa'nın 5 büyük ligi olan İngiltere, İspanya, Almanya, İtalya ve Fransa dışındaki liglerde oynanan futbolcular arasından en iyi 11'i seçti.

Listede Fenerbahçeli Ferdi Kadıoğlu savunmanın sağında yer aldı. Ferdi dışında Feyenoord'da forma giyen milli futbolcumuz Orkun Kökçü de en iyi 11'de orta sahada yer aldı.

Birçok Avrupa kulübünün peşinde olduğu Ferdi Kadıoğlu'nun bu haber sonrasında piyasa değerinde artış bekleniyor. Ferdi, Beşiktaş derbisinde de bir çok Avrupa kulübünün takibinde olacak.

Marca gazetesinin yayınladığı en iyi 11 ise şu şekilde oluştu:

Costa (Porto), Ferdi (Fenerbahçe), Timber (Ajax), Inacio (Sporting), Santos (Zenit), Orkun Kökçü (Feyenoord), Alvarez (Ajax), Kudus (Ajax), Sesko (Salzburg), Ramos (Benfica), Gonçalves (Sporting).

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • Kayseri 1 yıl önce Şikayet Et
    Hamit bunu sevmedi
    Cevapla
  • Bakış açısı 1 yıl önce Şikayet Et
    Hırvat maçında milli takımı yakan Ferdî mi
    Cevapla