Muriqi'ye dev talip! Kulüp tarihinin rekorunu kırabilir

Türkiye'de Fenerbahçe forması ile gösterdiği performans sonrası Avrupa'ya transfer olan Vedat Muriqi, İspanyol Sevilla'nın yeni hedefi oldu.

Muriqi'ye dev talip! Kulüp tarihinin rekorunu kırabilir
Muriqi'ye dev talip! Kulüp tarihinin rekorunu kırabilir
GİRİŞ 29.03.2023 13:40 GÜNCELLEME 29.03.2023 13:40
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Türkiye'de Fenerbahçe forması ile harikalar yaratan ve yüksek bir bonservis bedeli ile İtalya ekibi Lazio'ya transfer olan Vedat Muriqi, Serie A'daki sıkıntılı performansı sonrasında La Liga takımı Mallorca'ya gönderilmişti...

Kosovalı forvet, beklenenin aksine tekrar form tuttu ve İspanya'daki başarılı futbolu ile hem dikkatleri yeniden üzerine çekti hem de piyasa değerini yükseltti

ESKİ FENERBAHÇELİ VEDAT MURIQI SEVILLA YOLUNDA

Fenerbahçe'deki müthiş performansı ile yaklaşık 20 milyon euroya Lazio'ya transfer olan Muriqi, İtalya'da aradığını bulamamış ve İspanya ekibi Mallorca'ya kiralık gönderilmişti.

Akabinde ise La Liga'daki özel performansı ile herkesi şaşırtan Kosovalı forvet, 7.70 milyon euroya kalıcı sözleşme imzalamış ve Mallorca tarihine geçmişti.

Kulüp tarihinin en büyük yatırımı olan Vedat Muriqi için şimdi de Sevilla devrede. İspanya basınının duyurduğu habere göre transfer bedeli, Mallorca tarihinin en pahalı satışı olacak ve rekor kıracak.

ADETA KÜLLERİNDEN DOĞDU

Lazio'daki performansı ile büyük hayal kırıklığı yaratan güçlü santrfor, İspanya'da adeta tekrar küllerinden doğdu ve takımının vazgeçilmez isimlerinden biri oldu.

Mallorca forması ile bu sezon 25 maça çıkan Muriqi, 11 gol ve 3 asistlik müthiş bir katkı sağladı ve takımının hücum organizasyonunu adeta tek başına sırtladı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • fenerlisiniz 1 yıl önce Şikayet Et
    f b de oynuyor bu her halde
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    akşam andorra yayan bir gol bile atamadı türkiyede kalsa iş yapardı avrupada deyil
    Cevapla