Messi'nin görüştüğü takım! Fotoğraflar sızmıştı...

Şampiyonlar Ligi'ne erken veda eden PSG'de başarısızlığın faturası Lionel Messi'ye çıkarılırken, Arjantinli yıldızın takımdan ayrılabileceği iddiaları güçlendi.

GİRİŞ 28.03.2023 10:02 GÜNCELLEME 28.03.2023 10:18
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Paris Saint Germain, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne veda ederken taraftarın tepkisini çeken Lionel Messi için işler yolunda gitmiyor.

Ligue 1 ekibi Paris St Germain'de sezon sonu sözleşmesi bitecek oyuncunun geleceği merak edilen konular arasında yer alıyor.

Tüm bu gelişmeler yaşanırken, yıldız oyuncu için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Barcelona'dan 2021 yazında ayrılan ve PSG'ye iki yıllık imza atan Lionel Messi'nin sözleşmesi bu sezon sonunda bitiyor. PSG'nin sözleşme uzatma teklifine henüz yanıt vermeyen 35 yaşındaki futbolcunun kararı merakla bekleniyor.



BABASI İLE GÖRÜŞTÜLER

Tüm gözler Messi'nin vereceği karara çevrilmişken İspanyol medyasında yer alan habere göre, Messi'nin babası Jorge Messi, Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'in yöneticileriyle Transfer görüşmesi yapmıştı.

Görüşmenin fotoğrafları da sosyal medyaya düşerken haberde Al Hilal'in Messi'ye her şey dahil yıllık 300 milyon Euro ödemeye hazır olduğu, Jorge Messi'nin ise 600 milyon Euro istediği belirtildi.



INTER DE MESSİ'NİN PEŞİNDE

Serie A ekiplerinden Inter, sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Lionel Messi'yi kadrosuna katmak istiyor.

Arjantinli son Dünya Kupası şampiyonu Lionel Messi'nin gelecek sezonki adresi merak ediliyor. 35 yaşındaki süper yıldıza İtalyan devi talip oldu.

Foot-Mercato'nun haberine göre, sezon sonunda Paris Saint-Germain ile sözleşmesi sona erecek Messi, Inter'in kıskacına girdi.

Inter Başkan Yardımcısı Javier Zanetti, Şubat ayında Lionel Messi ile uzun süredir ilgilendiklerini doğrulamıştı.

Arjantinli dünya yıldızının Fransız ekibi ile sözleşmesini yenilemediğini gören Milano ekibi, transfer için Paris Saint-Germain'in kapısını çalacak.Eğer Messi, Paris ile sözleşme yenilemezse sezon sonu bonservis bedeli ödenmeden transfer olabilecek.

Ancak Inter'in, 35 yaşındaki Arjantinli yıldızın beklentilerini karşılayabilecek ekonomik koşullara sahip olup olmadığının belirsiz olduğu aktarıldı.



GÖNLÜNDEKİ TAKIM BARCELONA

Ayrıca Lionel Messi'nin Avrupa'da 1 sezon daha futbol oynamak istediği aktarılırken, oynamak istediği takımın Barcelona olduğu iddia edildi.

KAYNAK: SABAH
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    35 yasinda emeklilik gelmis zaten eski tadi yok sudilerde para cok gider oraya
    Cevapla
  • kahverengi 1 yıl önce Şikayet Et
    Herşey eskide kaldı onun için, artık gittiği takımlara uyum sağlayaması uzun sürüyor, takımın performansını etkiliyor, her isim belli bir seviyeye geldimi ateşten top gibi oluyor, yüksek kalibreli takımlar bunu almaz alırsa PSG gibi olurlar, sıkılmadan 600 milyon istemiş ama asıl vereceklere sormak lazım sizin aklınız yok mu diye.
    Cevapla