Mostafa Mohammed ayın futbolcusu seçildi

Galatasaray'ın sezon başında Ligue 1 ekibi Nantes'e kiraladığı Mısırlı golcü futbolcu Mostafa Mohamed, Nantes takımında ayın futbolcusu seçildi.

GİRİŞ 25.03.2023 13:49 GÜNCELLEME 25.03.2023 14:24
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

28 haftası geride kalan Fransa Ligue 1'de topladığı 30 puanla 14. sırada yer alan Nantes'ta, Mostafa Mohamed takımda ayın futbolcusu seçildi.

Oyunuyla beğeni topladı

Yaz transfer döneminde Galatasaray'dan Fransız ekibine kiralanan golcü futbolcu, bu sezon gösterdiği performansla beğenileri topladı.

Sahada ortaya koyduğu oyun ve mücadele ile taraftarın da sevgisini kazanan Mısırlı golcünün kariyerine Fransa'da devam edeceği konuşuluyor.

Nantes bonservisini almayı planlıyor

Nantes'ın sezon başında Galatasaray'dan 250 bin Euro kiralama bedeli ile sezon sonuna kadar kiraladığı Mostafa Mohamed'in satın alma opsiyonu 5 milyon 750 bin euro. Fransız kulübü, performansından memnun olduğu Mısırlı golcüyü sezon sonunda bu bedeli ödeyerek renklerine bağlamayı düşünüyor.

24 yaşındaki golcü bu sezon Nantes formasıyla tüm kulvarlarda 41 maçta oynarken 9 gol 5 asistlik performans sergiledi. Mostafa Mohamed'in güncel piyasa değeri 6 milyon euro olarak gösteriliyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    GS da futboldan anlamayanlar bu çocugu elinden kaçirdi
    Cevapla
  • Bu mu habercilik 1 yıl önce Şikayet Et
    1 hafta önce kiralikta birsey yapamadı Galatasaray'ın başina bela olacak dediniz şimdi kral yapıyorsunuz. Gerçekten kafanız güzel sizin
    Cevapla