Lyon başkanı Michel Aulas'tan Benzema açıklaması!

Fransa Ligue 1 ekibi Lyon'un başkanı Jean Michel Aulas, Karim Benzema'nın Lyon'a dönmesini istediğini belirtti. Aulas, "Onu geri getirmeyle ilgili en ufak bir şansımız olursa tüm riskleri almaya hazırız." dedi.

GİRİŞ 21.03.2023 15:12 GÜNCELLEME 21.03.2023 15:51
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fransa Ligue 1'de zirve mücadelesinin uzağında kalan Lyon'da başkan Jean Michel Aulas açıklamalarda bulundu.

RMC Sports'a konuşan Aulas, 2009'da Real Madrid'e transfer olan Karim Benzema'nın Lyon'a dönmesini istediğini ve yıldız oyuncunun transfer için görüşeceklerini söyledi.

"Deneyeceğiz"

Transfer durumunun karışık olduğunu belirten Aulas, "Her gün bunun hayalini kuruyorum ama karmaşık bir durum. Deneyeceğiz. Real Madrid'de hala başarılı bir performans sergiliyor. Barcelona'ya kaybettikleri maçı izledim. Bazı insanlar onun en iyi performansını göstermediğini söyledi ama ben onu iyi buldum." dedi.

Lyon başkanı Aulas
"Tüm riskleri almaya hazırız"

Lyon için Benzema'nın çok önemli bir oyuncu olduğunu aktaran Aulas şunları da kaydetti:
 "Onu geri getirmeyle ilgili en ufak bir şansımız olursa tüm riskleri almaya hazırız. Bir oyuncudan fazlası, o bir sembol."

35 yaşındaki Fransız yıldız, altyapısından çıktığı Olimpik Lyon'dan 2009'da 35 Milyon Euro karşılığında Real Madrid'e transfer oldu. Madrid deviyle kontratı sezon sonunda bitecek Benzema'nın güncel piyasa değeri 35 milyon euro.

 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Benzamaz Kimse Sana. 1 yıl önce Şikayet Et
    20 yaşındayken piyasa değeri 35 milyon euro,aradan geçen 15 yıl sonra 35 yaşında yine değeri aynı 35 milyon euro.Iphone telefon gibi değerini koruyor.Yıllandıkça şarap gibi değerinden eksilmiyor.
    Cevapla