Orkun Kökçü'den Sırp yıldıza tarihi tepki!

Hollanda'da Feyenoord forması giyen milli yıldız Orkun kökçü, Ajax'la oynadıkları maç öncesi para atışında Sırp futbolcu Dusan Tadic'in elini sıkmadı.

Orkun Kökçü'den Sırp yıldıza tarihi tepki!
Orkun Kökçü'den Sırp yıldıza tarihi tepki!
GİRİŞ 20.03.2023 18:19 GÜNCELLEME 20.03.2023 18:22
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Hollanda Eredivisie'de lider Feyenoord, 26. haftada konuk olduğu ezeli rakibi Ajax'ı 2-1 geriden gelip 3-2 mağlup etti. Lider Feyenoord bu sonuçla puanını 61'e yükseltip, bitime 8 hafta kala en yakın takipçisi Ajax ile arasındaki puan farkını 6'ya çıkardı.

Karşılaşmaya Feyenoord kaptanı Orkun Kökçü'nün Ajax kaptanı Dusan Tadic'e tepkisi damga vurdu. 

Tadic'le tokalaşmadı

Karşılaşma öncesi yapılan para atışının ardından hakemlerle tokalaşan milli futbolcu Orkun, Tadic'i görmezden gelerek Sırp yıldızı es geçti.

Ekranlara yansıyan bu anlar, Hollanda basınının da dikkatinden kaçmadı.

Neler olmuştu?

Hollanda Futbol Federasyonu'nun onay vermesinin ardından, başta Türk yıldızlar Orkun Kökçü ve Burak Yılmaz olmak üzere Hollanda Ligi'nde geçtiğimiz haftalarda oynanan lig müsabakalarında tüm takım kaptanları Türkiye ve Suriye halkına desteklerini göstermek amacıyla özel bir pazubent ile sahaya çıktı. Buna yalnızca Ajax'ın Sırp kaptanı Dusan Tadic katılmadı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 33
  • Bora 1 yıl önce Şikayet Et
    Bazıları gibi çıkarı çıkarları için değil şerefi için yolda
    Cevapla
  • Poyrazim59 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamsin Orkun Adam.. helal olsun..bütün türk futbolcularına örnek olsun... memleketi için duygu veren bir örnek davranış.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ırkçı pis sırp...
    Cevapla
  • Sağ açık 1 yıl önce Şikayet Et
    Ajax yahudi takımı olduğu için kollarına kaptanlık bantı hariç her türlü banta karşılar bize özel bir durum değil gereksiz bilgi olduğunun farkındayım
    Cevapla
  • Vanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Maya sağlam sütü temiz helal sana orkun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle