Bundesliga'da ilginç anlar! Hakem ve Adli arasında yaşananlar geceye damga vurdu

Bundesliga'da Bayer Leverkusen forması giyen Amine Adli, ceza sahasında yere düştükten sonra iki kez hakemi aldatmaya yönelik hareketten sarı kart gördü ancak ikisi de VAR'dan dönüp penaltıya dönüştü.

Bundesliga'da ilginç anlar! Hakem ve Adli arasında yaşananlar geceye damga vurdu
Bundesliga'da ilginç anlar! Hakem ve Adli arasında yaşananlar geceye damga vurdu
GİRİŞ 20.03.2023 16:55 GÜNCELLEME 20.03.2023 20:51
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Almanya Bundesliga'nın 25. hafta mücadelesinde Bayer Leverkusen, sahasında Bayern Münih'i ağırladı. 

Leverkusen'in 2-1 üstün tamamladığı mücadeleye hakem Tobias Stieler ile ev sahibi takımın 22 yaşındaki Fransız oyuncusu Amine Adli arasında yaşananlar damga vurdu.

(Görüntü Tivibuspor'dan alınmıştır)

Adli'ye inanmadı

Mücadelenin 53. dakikasında Bayern Münih ceza alanında yerde kalan Amine Adli, maçın hakemi Tobias Stieler tarafından aldatmaya yönelik hareketten sarı kart gördü. VAR uyarısıyla pozisyonu izleyen Stieler, oyuncunun sarı kartını iptal ederken penaltı noktasını gösterdi.



Alman hakem ikinci pozisyonda da inanmadı

Karşılaşma 1-1 devam ederken dakikalar 70'i gösterdiğinde Leverkusen'in genç hücumcusu Adli, bir kez daha yerde kaldı. Alman hakem, bu kez de Fransız oyuncunun kendisini aldatmaya çalıştığını düşünerek pozisyonda sarı kartına başvurdu. VAR uyarısıyla bir kez daha penaltıyı izlemeye giden 41 yaşındaki hakem, yine kararını değiştirirken sarı kartı da iptal etti. Hakem Stieler'in kararın ardından yüz ifadesi sosyal medyada gündem oldu.

(Görüntü Tivibuspor'dan alınmıştır)Zorlu müsabakayı ev sahibi Leverkusen penaltıdan bulduğu gollerle 2-1 kazanarak kritik bir 3 puan elde etti.

Maçın ardından Alman hakem Stieler, pozisyonlar ile ilgili "VAR, benim cankurtaranım oldu. Mükemmel bir iş birliği yaptık. Her iki takım da mutluydu çünkü doğru kararlar verildi. Amine Adli ile maç bittikten sonra sarıldık ve bana forma sözü verdi" ifadelerini kullandı.

Amine Adli
Müsabakanın ardından Leverkusen'de gecenin kahramanı olan Adli, kartlar ile bu pozu verdi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • Samet 1 yıl önce Şikayet Et
    Hakem kesin İddaa oynadı :=))
    Cevapla
  • Rasa 1 yıl önce Şikayet Et
    Gs olsaydı Var hakemlerinin istifasını isterdi
    Cevapla
  • murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Sporun ne olduğunu anlatmak için güzel bir olay sonu
    Cevapla
  • antılaıkbükücü 1 yıl önce Şikayet Et
    HAKEM KESİN GALASARAYLIDIR DEMİ FENERLİLERRRRrrr
    Cevapla
  • Ferai 1 yıl önce Şikayet Et
    Siz GS lilar daha iyio bilirsiniz bu isleri,Tilki bulanik havayi sever ortaligi bulandir Sampiyon ol,,FB bu isleri ayarlasaydi 8 senede 4 kere sampiyondu Alavereciler sizi her sezon nerdeyse 25 penalti garanti
    Cevapla
  • Alibey 1 yıl önce Şikayet Et
    Onu bilmem ama senin Galatasaraylı olduğun kesin
    Cevapla
  • Xyz 1 yıl önce Şikayet Et
    Klasik, Alman Fransız düşmanlığın dışa vurumu mu
    Cevapla
  • İşte öyle 1 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman olması ön yargı için yetti. Aslında o müslümanlara sarı kart göstermek istedi, aşağılamak istedi... Ama maalesef takımı olmasaydı adli'nin hakkı korunmayacaktı. Tıpkı milyonlarca müslümanın hakkının korunmaması gibi... Aslında utsnması gerekirdi... Bizim penceremizden bakılınca olay böyle görünüyor.
    Cevapla
  • İBRAHİM ETEM 1 yıl önce Şikayet Et
    iyi güzelde sende sabit fikirli peşin hükümlüsün bence VAR daki görevliler sana göre herhalde müslüman öylemi şu alman futbol federasyonu her şeyi dengeli yapmış diyemi düşündün bence fikirlerin çok saçma öyle olsa VARdaki görevlilerin çağırmaması gerekir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle