İspanyol basını Benzema'nın yeni adresini duyurdu!

Real Madrid'de Karim Benzema'ya yol göründü. Fransız yıldız Karim Benzema, Real Madrid'in sözleşme yenilememesi üzerine Manchester United'ı gündemine aldı.

İspanyol basını Benzema'nın yeni adresini duyurdu!
İspanyol basını Benzema'nın yeni adresini duyurdu!
GİRİŞ 15.03.2023 08:33 GÜNCELLEME 15.03.2023 08:33
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İspanyol basınının geçtiği habere göre Karim Benzema çoktan gözden çıkarıldı. 35 yaşındaki deneyimli oyuncu ile sözleşme yenilemeyen Real Madrid, kritik bir yapılanma çalışması gerçekleştirecek ve Benzema gibi kariyerinin sonundaki isimlere veda edecek.

MANCHESTER UNITED SERÜVENİ

İspanyol basını aynı haberde yeni rota olarak Manchester United'ı gösterdi ve tek sorunun sözleşme süresi olduğunu belirtti.

Verilen bilgilere göre Karim Benzema 2 yıllık anlaşma isterken, Kırmızı Şeytanlar ise 1+1 şeklinde opsiyon sunuyorlar... Bu sorunun çözülmesi halinde ise yeni rota İngiltere olacak.

Eğer anlaşma gerçekleşirse kariyerinde ilk defa Premier Lig'de oynayacak olan Karim Benzema'nın, İngiltere'de nasıl bir performans göstereceği de çok merak ediliyor.

BİR İHTİMAL DAHA VAR

Son olarak ise ülkesi Fransa'nın en güçlü takımı olan PSG ile de adı geçen Karim Benzema, her halükârda yazın yeni bir başlangıç yapacak gibi duruyor.

İHTİŞAMLI İSPANYA YILLARI

2009 yazında geldiği Real Madrid'de bugüne kadar toplam 632 maça çıkan yıldız forvet, 341 gol attı ve 164 de asist yaptı.

Ayrıca da Real Madrid ile 5 kez Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Karim Benzema, daha şimdiden kulübün efsanesi olmuş durumda.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • Bjk 1 yıl önce Şikayet Et
    Komik m.united öylemi hahahahah
    Cevapla