Kim Min-Jae, dünya devine transfer oluyor!

Eski Fenerbahçeli Kim Min-Jae, Napoli'de gösterdiği harika performans ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Sezon sonunda takımdan ayrılacak olan Kim Min-Jae için yeni adres de belli oldu.

GİRİŞ 09.03.2023 09:31 GÜNCELLEME 09.03.2023 20:56
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de kısa dönemde kendini göstermesi ve hemen üzerine Napoli'ye transfer olup, burada da çok daha iyi işler çıkarması, Kim Min-Jae için Avrupa devlerine giden yolu açtı.

NAPOLI'DE KIM MIN-JAE ETKİSİ

Uzun bir aradan sonra İtalya Serie A'da şampiyonluk adayı olan ve büyük ihtimalle de sezonun sonunda mutlu bir hikâyenin sahibi olacak olan Napoli'de, eski yıllara göre en büyük farklardan biri Kim Min-Jae!

Güney Koreli oyuncu gösterdiği özel performans ile defans hattında çok büyük farklar yaratıyor ve oyun geçişlerini epey kolaylaştırıyor.

HAYALLERE ADIM ADIM

26 yaşındaki savunma oyuncusu, ülkesinden Fenerbahçe'ye gelirken kariyer planlaması olarak 'Premier Lig'e transfer' hedefİ koymuştu. Akabinde ise Kanarya'dan Napoli'ye transfer olan Kim Min-Jae, sezon sonunda da nihai durağı Manchester United'a transfer olmaya hazırlanıyor! Premier Lig devi, Kim Min-Jae için serbest kalma bedeli olan 50 milyon euro bonservisi ödeme kararı aldı.

DÜZENLİ OYNUYOR

Napoli forması ile bu sezon 32 maça çıkan başarılı oyuncu, 2 gol ile 1 asistlik katkı sağladı.

KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • Sancak 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir sonraki tranferinden pay koyma maddesi ne kadar önemliymiş!!!
    Cevapla
  • bekir 1 yıl önce Şikayet Et
    kim bu kim
    Cevapla
  • Mehmet cebecioglu 1 yıl önce Şikayet Et
    Kim
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz verirken para etmiyorlar
    Cevapla
  • emre güner 1 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahçe zaten bunu göze alarak satın aldı 1 senede 15milyon euro kazandı fener.. en düşük fenerbahçe tuttu serbest kalma opsiyonunu o yüzden fenere geldi. fenerde 15 milyon euro kar etti.
    Cevapla