Real Madrid'de Eden Hazard'a yol göründü!

2019-2020 sezonun yaz transfer döneminde 115 Milyon Euro bonservisle Real Madrid'e transfer olan ismi Galatasaray ve Fenerbahçe ile de anılan Hazard, İspanyol ekibinde istenmeyen adam ilan edildi.

GİRİŞ 07.03.2023 13:49 GÜNCELLEME 07.03.2023 14:00
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İspanya La Liga'da Barcelona'nın 9 puan gerisinde ikinci sırada yer alan Real Madrid, transfer olduğu 2019'dan bu yana beklentilerin uzağında kalan, yaşadığı sakatlıklar ile eski günlerini mumla aratan Eden Hazard ile yollarını ayırmayı planlıyor.

Fabrizio Romano'nun haberine göre, Real Madrid, sezon sonunda "kesin olarak" Belçikalı futbolcuyu takımdan göndermek istiyor. 



İspanyol devi ile 4 sezonda yalnızca 73 karşılaşmada boy gösteren Belçikalı yıldız, bu maçlarda 7 gol 11 asistlik performans sergiledi. Yaşadığı çeşitli sakatlıklar ile istikrardan uzak bir görüntü çizen Hazard, büyük beklentiler ile geldiği Real Madrid'de istenmeyen adam ilan edildi.

Ancelotti tercih etmiyor

Eflatun-Beyazlılarda teknik patron Carlo Ancelotti'nin, 32 yaşındaki futbolcuyu sakatlığının olmadığı anlarda da kadroda tercih etmemesi Hazard'ın planlarında yer almadığına işaret ediyor. İtalyan teknik direktör, Belçikalı futbolcuya bu sezon 7 karşılaşmada şans tanıdı.



Galatasaray ve Fenerbahçe istedi

Ancelotti'den istediği forma şanslarını bulamayan Eden Hazard'ın Real Madrid'den ara transfer döneminde ayrılması bekleniyordu. Adı sezon başı ve ara transfer döneminde Galatasaray ve Fenerbahçe ile ciddi şekilde anılan Belçikalı, sezonu Madrid devinde tamamlamaya karar verince bu transfer takımlar nezdinde olumlu sonuçlanmadı. 

2024'ün Haziran ayına kadar Real Madrid'le mukavelesi bulunan deneyimli futbolcunun sezon sonuna kadar daha fit bir duruma gelip Avrupa'dan ilgi çekici teklifler bekleyeceği, bu teklifleri alamaması durumunda Süper Lig'e gelmeyi de düşünebileceği ileri sürülüyor.



Eden Hazard'ın Transfermarkt verilerinde güncel piyasa değeri 7.5 Milyon Euro'ya kadar inmiş durumda.

KAYNAK: HABER7
Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Gözü kara 1 yıl önce Şikayet Et
    Hani kulüple borç batağında idi
    Cevapla
  • Hasan Toksoy 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam müzmin sakat. Sakata gelmeyin. Türkiye den hiç bir takım bu adama sulanmasın .yanar
    Cevapla
  • Enes 1 yıl önce Şikayet Et
    Erden Timur, mesain başladı.
    Cevapla
  • sakaryalı 1 yıl önce Şikayet Et
    En sonki görüntüsü göbek fln hiç iyi değildi öyle devam ediyorsa hiç gelmesin
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Aman, SAKIN!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle