Bosna Hersek'te, Türkiye'deki depremzede çocuklara destek

Bosna Hersek'te oynanan Zeljeznicar - Sloboda ve Velez - Borac maçlarında Türkiye'de 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen çocuklar için oyuncak sahaya oyuncaklar atıldı.

Bosna Hersek'te, Türkiye'deki depremzede çocuklara destek
Bosna Hersek'te, Türkiye'deki depremzede çocuklara destek
GİRİŞ 05.03.2023 13:00 GÜNCELLEME 05.03.2023 13:22
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Bosna Hersek Futbol Ligi'nde Zeljeznicar ile Sloboda, Grbavica Stadyumu'nda karşılaşırken, müsabaka öncesi her iki takımın taraftarları, Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerde etkilenen çocuklara destek olmak için sahaya oyuncaklar attı.


Pomozi.ba insani yardım kuruluşu tarafından organize edilen oyuncak toplama kampanyasında, maç öncesi yüzlerce taraftar beraberinde getirdikleri oyuncakları sahaya gönderdi.



Yardım kuruluşu tarafından yapılan açıklamada, sahaya atılan oyuncakların Türkiye'deki depremzede çocuklara ulaştırılacağı belirtildi.



Türkiye'de meydana gelen depremde, Bosna Hersek'ten arama kurtarma ekibinin yanı sıra, STK'lar tarafından toplanan yardımlar da gönderilmişti.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 10
  • 1şey, herşey 1 yıl önce Şikayet Et
    adamsınız
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bosnam Azerbaycanim...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Eyvallah Bosna...Ayrıcz sadece bebek atarak birlik ve beraberlik görüntüsü veriyorsunuz.Türkiyedeki bazıları gibi peşine siyasi slogan atmıyorsunuz...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Cansın Bosna, Allah razı olsun biriniz bin olsun
    Cevapla
  • Burhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunu bu şekilde atmak rezilliktir stadlara noktalar kurup orda toplanmasını sağlamaları lazımdı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle