Falcao şaşırttı! Avrupa’ya veda ediyor

Galatasaray eski santraforu Radamel Falcao, Avrupa futbolundan ayrılmaya hazırlanıyor. Kolombiyalı yıldız için Malezya ve Meksika kulüpleri sezon sonunda devreye girecek.

Falcao şaşırttı! Avrupa’ya veda ediyor
Falcao şaşırttı! Avrupa’ya veda ediyor
GİRİŞ 01.03.2023 18:48 GÜNCELLEME 01.03.2023 18:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bir dönem Galatasaray forması giyen ve kariyerine La Liga ekibi Rayo Vallecona'da devam eden Radamel Falcao'nun yeni rotası belli oldu.

37 yaşındaki santrafor, bu sezon Rayo Vallecona formasıyla istenileni veremezken yaz transfer döneminde takımdan ayrılmak istediği söylendi.

İspanyol basınından Sport'un haberine göre, Kolombiyalı yıldız Avrupa'dan ayrılmaya hazırlanıyor. Falcao için Malezya Süper Ligi ekibi Johor Darul Ta'zim FC ve Meksika Ligi temsilcisi Cruz Azul FC sezon sonu teklif götürecek. 

Malezya temsilcisi Johor Darul Ta'zim'in planı ise Radamel Falcao'yu kulübün ve şehrin elçisi yaparak Malezya futbolunun gelişimine katkı sağlamak ayrıca ligin imajını güçlendirmek olduğu belirtildi. Kolombiyalı yıldızın da bu fikre sıcak baktığı ifade edildi.

Radamel Falcao bu sezon Rayo Vallecano ile 21 maçta görev alırken 2 gol atabildi.

KAYNAK: NTV SPOR
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • Umudu yok 1 yıl önce Şikayet Et
    Kimleri soktular kulübe yönetici yanında nerdeyse uyudu İstanbul'a getirmek için Hakkı ikinci lig bu adamların neyse
    Cevapla