Görülmemiş olay! Teknik direktörü cezalandırıp yerine geçti

FC Sion'da kötü sonuçlar nedeniyle teknik direktör Fabio Celestini'yi bir maçlığına cezalandıran kulüp başkanı Christian Constantin, takımın sıradaki maçında yedek kulübesinde olacak.

Görülmemiş olay! Teknik direktörü cezalandırıp yerine geçti
Görülmemiş olay! Teknik direktörü cezalandırıp yerine geçti
GİRİŞ 01.03.2023 14:18 GÜNCELLEME 01.03.2023 14:18
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İsviçre ekiplerinden Mario Balotelli'nin de formasını giydiği FC Sion'da işler yolunda gitmiyor. Kırmızı beyazlılar bu sezon 12 maçta 7 yenilgi yaşarken, 3 kez galip geldi.

İsviçre Süper Ligi'nde 10 takımlı sıralamada 22 puanla averajla 9. sırada bulunan Sion'da taraftarlar hem kulübe hem takıma tepkiler gösteriyor. Son oynanan ve 4-0 kaybedilen St. Gallen maçında taraftarlar Balotelli'nin formasını yaktı.

 Fabio Celestini

Başkan Christian Constantin, teknik direktör Fabio Celestini'yi cezalandırdı.

FC Sion Başkanı Christian Constantin, takımdaki 6 maçında 2 beraberlik 4 yenilgi sonrası teknik direktör Fabio Celestini'yi cezalandırdı. Constantin, teknik direktöre 1 maç ceza verdi.

FC Sion bu kadarı internet sitesinde duyururken, FC Lugano maçında takımın başında başkan Christian Constantin'in olacağı bildirildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu uygulama tutabilir.
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    En güzeli yaşa
    Cevapla