Acun Ilıcalı'nın kulübü satın alacağı iddia edildi! Taraftarlar ayaklandı

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı'nın pilot takım olarak satın almak istediği İrlanda Premier Lig ekibi Dundalk FC'de taraftarlar ayaklandı.

GİRİŞ 25.02.2023 11:43 GÜNCELLEME 25.02.2023 12:03
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi olan Acun Ilıcalı, pilot takım olarak İrlanda Premier Lig ekibi Dundalk FC'yi satın alacağı iddiaları ile gündeme geldi.

Dundalk taraftarları tarafından tepkiyle karşılanan bu haberler sonrası, kulüpten konuya yönelik açıklama geldi.

Dundalk FC'den yapılan açıklama şu şekilde:

"Dundalk FC'deki devralmaların yakın geçmişi hepimiz için oldukça travmatikti. Başka bir kulüple potansiyel bir ortaklığın nasıl çalışabileceğine dair herhangi bir bağlam veya bilgi olmadan, birçok taraftarın daha fazla patron değiştirme konusunda endişeli olması elbette kaçınılmaz.

"Kulübü satmaya çalışmıyoruz"

Kulüp, medyada belirtildiği gibi ilgili taraflara teklif edilmedi. Bu tür yorumlar, kulübü çaresizce satmaya çalıştığımız izlenimini veriyor. Gerçek şu ki, sadece satmak için çaresiz değiliz. Kulübü satmaya çalışmıyoruz. Kulüp mali açıdan istikrarlı, ilerliyoruz, Avrupa'ya katılmaya hak kazandık. Bunu ikinci sezonumuzda başardık.

"Ortaklara ihtiyacımız olacak"

Ancak, sınırlamalarımız konusunda dürüst olmalıyız. Oriel Park'ı aynı anda modernize ederken sahada güçlü bir takımı koruma hedefimize ulaşmak istiyorsak ortaklara ihtiyacımız olacak.

"Anlaşmaya günler içinde varılabilir"

Kesinlikle hiçbir anlaşmaya varılmadı ya da kesinleşmedi. Anlaşmaya günler içinde varılabilir, birkaç hafta veya ay daha sürebilir ya da hiç gerçekleşmeyebilir. Bu çok öngörülemeyen bir iş. Kulübün yararına olacaksa, herhangi bir anlaşmayı tamamlayabilmemiz için bizi gerçekten heyecanlandıran bir şey olması gerekecek."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Güçlü Türkiye 1 yıl önce Şikayet Et
    türkiyedede telepir taraftarı olan kulüpler var karşıya, göztepe, altay, altınordu, eskişehir, adanaspor, bursa, kocaeli
    Cevapla
  • Yavuz Özmen 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne yaparsa yapsın, yorum yazmayın. Ahlaksız programlarına devam etsin yurt Dışında.
    Cevapla
  • HAKAN'IN FİKRİ 1 yıl önce Şikayet Et
    acun o paralara türkiyede 10 takım alırsın taraftar istiyorsan gel ES ES i al veya başkan olda taraftar gör
    Cevapla
  • Vatandsş 1 yıl önce Şikayet Et
    Kulüp satın alacağına 5 milyon değilde 50 milyon bağılasaydın keşke
    Cevapla