Acun Ilıcalı'nın satın alacağı ikinci kulüp ortaya çıktı!

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı'nın, İrlanda kulübü Dundalk için temaslarda bulunduğu iddia edildi.

Acun Ilıcalı'nın satın alacağı ikinci kulüp ortaya çıktı!
Acun Ilıcalı'nın satın alacağı ikinci kulüp ortaya çıktı!
GİRİŞ 22.02.2023 20:20 GÜNCELLEME 22.02.2023 20:20
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'yi satın alan Türk iş insanı Acun Ilıcalı ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

İrlanda basınından LMFM'in haberine göre; Acun Ilıcalı İrlanda kulübü Dundalk'ı satın almak istiyor. Ilıcalı'nın Dundalk yönetimi ile ilk görüşmeleri gerçekleştirdiği ancak henüz anlaşma detaylarının belli olmadığı belirtildi. 

PİLOT TAKIM GİBİ KULLANACAK

Hull City'deki genç futbolcuların oynayarak gelişim gösterecekleri bir kulüp satın almak istediğini belirten Acun Ilıcalı'nın Dundalk'ı bu yüzden istediği söyleniyor.

ACUN ILICALI 11 YILDAKİ 5. SAHİBİ OLACAK

Satın alma işlemi gerçekleşirse Dundalk'ın 11 yıldaki beşinci farklı sahibi Acun Ilıcalı olacak.

14 ŞAMPİYONLUĞU BULUNUYOR

İrlanda Premier Ligi'nde yer alan Dundalk FC, 14 İrlanda Premier Lig şampiyonluğu, 12 İrlanda FAI Kupası ve 7 İrlanda Lig Kupası bulunuyor.

2 MİLYON EURO PİYASA DEĞERİ VAR

Dundalk kulübü futbolcularının Transfermarkt'taki toplam piyasa değeri 2 milyon Euro. Hull City'yi yaklaşık 30 milyon Euro civarında bir bedelle alan Acun Ilıcalı'nın Dundalk FC'yi cüzi bir rakama bitirmesi bekleniyor.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 62
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Erzurum spor u memleketi
    Cevapla
  • Ramazan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizin o kadar güzide ve batık olan kulüpleri varki akıllara zarar durumda ama ne hikmetse acun bey hiçbirine yan gözle bile bakmıyor, bu adamın ülkeden kaçırdığı parayı da kimse sorgulamıyor karanlık işlerden kazandığı parayı avrupada kulüp alarak aklamaya çalışıyor. Kimse demesin hakkıyla kazandı diye, çünkü magazin muhabirliginden bu kadar para kazanılması imkansız. Birde ülkemizdeki yabancı oyuncu kısıtlaması çok projeye engel oluyor. Ayrıca bizim ülkemizde kulüplerin büyük çoğunluğu dernek olarak faaliyetlerini sürdürmesi sebebiyle satış yapılması imkansız oluyor. Ancak gerekli düzenlemeler yapılırsa bu mümkün olabilir
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Acun kardeş ecnebi memleketlerinden kulüp satın alacsğına Türkiyeden satın al,sana şampiyonluk yaşamış BURSASPOR u öneririm hem takımı aysğa kaldırırsın hemde borçları biter tesis, stat ve büyük taraftar grubu seni mshcup etmez
    Cevapla
  • arkadaş 1 yıl önce Şikayet Et
    bu dünyada işin iş acun ama ahiretini bilemem(!)
    Cevapla
  • vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    diyetini ödüyor...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle