Karius'a destek! "Kariyerini yeniden yazma şansına sahip"

Newcastle United Teknik Direktörü Eddie Howe, Loris Karius'a güvendiği belirterek, "Kariyerini yeniden yazabilmesi için önünde harika bir şans var." dedi.

Karius'a destek! "Kariyerini yeniden yazma şansına sahip"
Karius'a destek! "Kariyerini yeniden yazma şansına sahip"
GİRİŞ 22.02.2023 13:33 GÜNCELLEME 22.02.2023 13:33

İngiltere Lig Kupası finalinde Manchester United ve Newcastle United, 26 Şubat Pazar günü Wembley'de karşı karşıya gelecek.

Final öncesi gerçekleştirilen medya gününde açıklamalarda bulunan Newcastle United Teknik Direktörü Eddie Howe, pazar günü forma giymesi beklenen Loris Karius'un kariyeri için önemli bir şansı olduğunu söyledi.

Howe açıklamasında, "Kariyerini yeniden yazabilmesi için önünde harika bir şans var. Neler olacağını tahmin edemeyiz ama futbolda böyle çok fazla hikaye var. Bu sorun ortaya çıktıktan sonra Karius'un kariyeri için başka bir hikaye olacağına inandım. İşte futbolun güzelliği bu. Onu izlemek harika olacak." ifadelerini kullandı.

Pope cezalı Dubravka kurala takıldı

Newcastle United'da A takım kalecilerinden Nick Pope, Premier Lig'de son oynanan Liverpool ile oynanan maçta kırmızı kart gördüğü için Manchester United'a karşı forma giyemeyecek.

Takımın bir diğer kalecisi Martin Dubravka ise sezonun başında Mancehster United'a kiralandığı için bu maçta görev yapamayacak.

Dubravka'nın ara transfer döneminde kiralık sözleşmesi feshedilmiş ve deneyimli kaleci Newcastle United'a dönmüştü.

KAYNAK: NTV SPOR
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.