Jose Mourinho'dan basına sert tepki!

Roma teknik direktörü Jose Mourinho, 1-0 kazandıkları Empoli maçının ardından medyanın kendilerine yardımcı olmadığını belirterek tepki gösterdi.

Jose Mourinho'dan basına sert tepki!
Jose Mourinho'dan basına sert tepki!
GİRİŞ 20.02.2023 16:00 GÜNCELLEME 20.02.2023 16:00

İtalya Serie A'da Roma son olarak sahasında Empoli ile karşılaştı. Başkent ekibi maçı 1-0 kazandı ancak bu Mourinho'nun takımına yapılan eleştirilere engel olmadı. 

60 yaşındaki deneyimli teknik direktör, kendisi ve takımı hakkındaki eleştirilere yanıt vererek, "İnsanlar, bu takımın neyi hak ettiğini anlamıyor. Çok zor koşullarda inanılmaz işler yapıyoruz. Bu çocukların hakkının verilmemesi, beni hayal kırıklığına uğratıyor. Bilmiyorum, ya durumu anlamıyorlar ya da anlamak istemiyorlar. Ben, bu çocuklara minnettarım." diye konuştu.

"Çocukların, güzel sözlere ve övgüye ihtiyaçları var"

Medyaya da eleştiriler sıralayan başarılı çalıştırıcı; "Medya da bize hiç yardımcı olmuyor. Başkaları kazanınca dahi oluyor; biz kazanınca şanslı veya sıkıcı futbol oluyoruz. Ben 60 yaşındayım ve her şeyi kazandım, güzel sözlere ihtiyacım yok. Ama bu çocukların, güzel sözlere ve övgüye ihtiyaçları var." sözlerini sarf etti. 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.