Porto-Rio Ave maçı öncesinde Atsu için anma töreni!

Depremde enkaz altında kalan ve 12 gün sonra cansız bedenine ulaşılan Hataysporlu futbolcu Christian Atsu, Portekiz'de oynanan Porto - Rio Ave maçı öncesi anıldı.

Porto-Rio Ave maçı öncesinde Atsu için anma töreni!
Porto-Rio Ave maçı öncesinde Atsu için anma töreni!
GİRİŞ 19.02.2023 12:59 GÜNCELLEME 19.02.2023 15:00

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Antakya’da enkazın altında kalarak hayatını kaybeden Hatayspor'un 31 yaşındaki Ganalı futbolcusu Christian Atsu’nun cansız bedenine dün ulaşıldı. D-Smart’ta yayınlanan Portekiz Ligi’nin 21. haftasında Porto ile Rio Ave arasında oynanan müsabaka öncesinde Ganalı futbolcu için bir anma töreni düzenlendi. İki takım kaptanları daha önce her iki takımda forma giyen Atsu’nun 20 ve 27 numaralı formalarıyla sahaya çıktı. Estadio Dragao’da Christian Atsu için yapılan anma töreninde duygusal anlar yaşandı.

Futbolculuk kariyerine Porto’da başlayan Christian Atsu, daha sonra Rio Ave, Chelsea, Vitesse, Everton, Bournemouth, Malaga, Newcastle United, Al Raed ve Hatayspor formalarını giydi.

31 yaşındaki Ganalı futbolcu, 6 Eylül 2022’de Hatayspor’a transfer olmuştu.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.