Futbola veda etmişti! Emre Çolak'tan sürpriz karar...

İspanyol Marca Gazetesi'nin haberine göre; Emre Çolak, dün aldığı emeklilik kararından vazgeçti. Kariyerine CF Intercity'de devam edecek.

Futbola veda etmişti! Emre Çolak'tan sürpriz karar...
Futbola veda etmişti! Emre Çolak'tan sürpriz karar...
GİRİŞ 14.02.2023 16:31 GÜNCELLEME 14.02.2023 16:36

Ocak transfer döneminde İspanyol ekibi Intercity'e giden Emre Çolak, transferinden 17 gün sonra aldığı futbolu bırakma kararından vazgeçti.

Önceki gün yaptığı, "Futbolu bıraktım... Üzerimde emeği olan herkesin ellerinden öperim. Allah sizden razı olsun. Bugünden sonra ailemin mutluluğu için yaşayacağım. Ölüm var, sevdiklerinizle zaman geçirin" ifadeleri ile futbolu bıraktığını açıklayan milli oyuncu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda kulübü ile olan kontratına sadık kalacağına açıkladı.

Emre Çolak sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Ülkemdeki trajedi beni çok endişelendiriyor ancak Intercity'ye olan bağlılığım devam ediyor. Yarından itibaren bir sonraki maçımızı kazanmak için çalışmalara başlayacağım. Hep birlikte hedeflerimize ulaşacağız." ifadelerini kullandı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.