Podolski'den anlamlı hareket! Gelirini bağışlayacak

Almanya ve Galatasaray'ın eski yıldızı Lukas Podolski işletmesinde elde edilecek bugünün bütün gelirlerini deprem bölgelerine bağışlayacağını açıkladı.

Podolski'den anlamlı hareket! Gelirini bağışlayacak
Podolski'den anlamlı hareket! Gelirini bağışlayacak
GİRİŞ 10.02.2023 21:41 GÜNCELLEME 10.02.2023 21:41
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Galatasaray ve Almanya Milli Takımı'nın eski futbolcusu Lukas Podolski, işletmesinin bugünkü ticari kazancının tamamını Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Türkiye'nin 10 ilindeki depremzedelere göndereceğini açıkladı.

Kahramanmaraş'ta yaşanan ve 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından bölgeye yardımlar yapılmaya devam ediyor.

Galatasaray'ın eski oyuncusu Lukas Podolski sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımda: "Gün Birlik Günüdür" başlıklı mesajını düşen tecrübeli futbolcu, "9 Şubat Perşembe (Bugün) elde edilen gelirin tamamını deprem felaketinden etkilenen vatandaşlara bağışlayacağız. Gelirlerimizin tamamı şirketimiz tarafından depremzedelere ulaştırılacaktır" ifadelerini kullandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 12
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bravo
    Cevapla
  • Kaan 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bir FB li olarak seni artık çok seviyorum kardeşim.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yardımın azı çoğu olmaz bu adam bizim vatandaşımız olmamasına rağmen bunları yapıyor helal olsun
    Cevapla
  • Morelli 1 yıl önce Şikayet Et
    Avrupadaki gurbetcilerden buyuk yardim akisi var problem kordinasyon yok turkiye bu gelen yardimlari guzel kordine ederse deprem zedelere yetecek kadar ihtiyac var ama kordunasyon olmadigi icin ihtiyac sahiplerine zor ulasiyor ortaliga talan edenlerin coguda suriyeli devlet alisveris merkezlerine korumaya almali
    Cevapla
  • Morelli 1 yıl önce Şikayet Et
    Nerde bizim milliler yabancilar onderlik yapiyor nerde sanat dunyasi akademisyenler lafa gelince ondesiniz ise gelince bekleyin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle