Eljif Elmas'tan destek mesajı! "Canım ülkem..."

Napoli'de forma giyen Kuzey Makedonyalı futbolcu Eljif Elmas, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve birçok ili etkileyen deprem sonrasında bölgedeki vatandaşlar için sosyal medya hesabından destek mesajı paylaştı.

Eljif Elmas'tan destek mesajı! "Canım ülkem..."
Eljif Elmas'tan destek mesajı! "Canım ülkem..."
GİRİŞ 08.02.2023 14:08 GÜNCELLEME 08.02.2023 14:08
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Kuzey Makedonyalı futbolcu Eljif Elmas, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 şehirde ağır hasara neden olan deprem sonrasında sosyal medya hesabından destek mesajı yayımlandı. Elmas, paylaştığı destek mesajında, "Canım ülkem, çok geçmiş olsun. Herkes elinden ne geliyorsa yapsın. Bu zor günleri birlikte atlatacağız. Türkiye benim de ülkem ve bende üzerime düşeni yapacağım. El ele, bugünlerin üstesinden geleceğiz" ifadelerini kullandı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • 0441 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok sağol kardeşim iyi ki varsın canım benim yolun açık olsun inşallah
    Cevapla
  • EBUBEKİR BALCI 1 yıl önce Şikayet Et
    KORE DEMOKRATİK HALK CUMHURİYETİ de benim yurdum
    Cevapla
  • Alanya 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın
    Cevapla