Messi, PSG'de kalacak mı? Sözleşme açıklaması

Paris Saint Germain Sportif Direktörü Luis Campos, Lionel Messi ile sözleşme görüşmelerinin sürdüğünü ve Arjantinli yıldızı takımda tutmak istediklerini ifade etti.

Messi, PSG'de kalacak mı? Sözleşme açıklaması
Messi, PSG'de kalacak mı? Sözleşme açıklaması
GİRİŞ 05.02.2023 17:40 GÜNCELLEME 05.02.2023 17:46
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fransa Ligue 1'de liderliğini sürdüren Paris Saint Germain'de Lionel Messi'nin takımdaki geleceği belirsizliğini koruyor.

Kulübün sportif direktörü Luis Campos, Fransa'da yayın yapan Telefoot'a verdiği röportajda Arjantinli yıldızla görüşmelerin sürdüğünü kaydetti.

"Takımda tutmak için çalışacağız"

Campos açıklamasında, "Şu anda Messi ile sözleşme uzatmak için görüşme halindeyiz. Onu burada tutmak istiyoruz, bunu gizleyemem. Yeni kontrat için konuşuyoruz ve onu takımda tutmak için çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Bu sezon Paris Saint Germain formasıyla 24 maçta forma giyen Lionel Messi, 15 gol ve 14 asistlik performans sergiledi. Yıldız oyuncu, 2022 Dünya Kupası'nda Arjantin'le de şampiyonluk ipini göğüsledi.

KAYNAK: NTV SPOR
Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • ya kine 1 yıl önce Şikayet Et
    mbabpe olmasa 30 gol 25 asist
    Cevapla