Menajeri Haaland için astronomik bedeli açıkladı!

Bu sezon Premier Lig'e damga vuran ve şimdiden geçtiğimiz sezonun gol krallarını geçen Haaland için menajerinden açıklama geldi.

Menajeri Haaland için astronomik bedeli açıkladı!
Menajeri Haaland için astronomik bedeli açıkladı!
GİRİŞ 02.02.2023 00:54 GÜNCELLEME 02.02.2023 00:54
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Manchester City'nin yıldız oyuncusu Erling Haaland bu sezon golcülüğü ile tüm kulvarlara damga vurdu. Norveçli golcünün menajeri yıldız oyuncu hakkında açıklamalarda bulundu.

"Değeri 1 milyar Euro"

AS'a konuşan menajer Rafaela Pimenta, 23 yaşındaki golcünün değeri hakkında; "80 milyon'a Pogba'yı transfer ettik. Zirve 222 milyon Euro ile Neymar'ın. Rakamlar değişiyor. Benim için Haaland 1 milyar Euro değerinde. Belki bu rakamı kimse ödeyemeyecek ama sahip olduğu potansiyel bu. Aslında bir futbolcunun değerini kulüp belirliyor. Bir oyuncuya kimsenin 700 milyon Euro vermeyeceğini biliyorum, ancak Erling'in bir kulübe kattığı değer muazzam. En az 1 milyar Euro olduğu konusunda netim." dedi.

Real Madrid söylentileri hakkında konuşan menajer; "Bunun hakkında konuşamam. Ben bir avukatım." sözlerini sarf etti.

KAYNAK: NTV SPOR
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 7
  • 1907FB 1 yıl önce Şikayet Et
    İngiltere'de golü yok daha..?
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bla bla bla
    Cevapla
  • Muhammed Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    36 yasindayim geriye dönük bakinca Ronaldo oynarken TV ye kilitlenirdim ama bunda öyle degil takim güclü olunca gol atmak kolay
    Cevapla
  • Goleooo 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçen seneki forvetleri niye bu kadar gol atamadı? Oyuncuları neredeyse aynı. Demek ki adamın bir farkı var. GOL atıyor!
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    benim için 1 milyon ne olucak şimdi oldumu
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    iyi bi golcu olabilir ama bi messi bi ronaldo degil cok buyutuyolar ronaldoyla messinin 10 yil onceki halleri olsa haland kimse konusamazdi
    Cevapla
  • bahadır komat 1 yıl önce Şikayet Et
    Biraz futboldan anlayan bilir Haaland Messi ve ronaldo ile kıyaslanamaz mevkiiler aynı değil. Büyük bir sakatlık yaşamaz ise bütün gol rekorlarını kırar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle