İtalyan devinden Barış Alper Yılmaz sürprizi!

Forvet bölgesine takviye yapmayı planlayan Lazio'nun Galatasaray'ın genç yıldızı Barış Alper Yılmaz'ı gündemine adığı iddia edildi.

İtalyan devinden Barış Alper Yılmaz sürprizi!
İtalyan devinden Barış Alper Yılmaz sürprizi!
GİRİŞ 28.01.2023 09:36 GÜNCELLEME 28.01.2023 18:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Üst üste aldığı galibiyetlerle şampiyonluk yolunda güçlü bir varlık gösteren Galatasaray'da hem Başkan Dursun Özbek ve kurmayları hem de teknik heyet mutlu sona ulaşmak istiyor. Geçtiğimiz günlerde açıklamalar yapan başkan "5-6 futbolcumuza hatrı sayılır teklif var" demişti. O hatırı sayılır tekliflerden bir tanesinin Barış Alper Yılmaz'a geldiği ortaya çıktı.

BARIŞ ALPER YILMAZ İÇİN LAZİO DEVREDE

Spor Toto Süper Lig'de 45 puanla liderlik koltuğunda oturan Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı ekibin genç oyuncusu Dünya Kupası arasında Lazio ile oynadıkları maçta adeta kendisine hayran bırakmıştı. İtalyan basınında geçen haberlere göre Immobile'nin yanına Lazio, Barış Alper Yılmaz'ı getirmek istiyor. Kesenin ağzına açan İtalyan devi Sarı-kırmızılı ekibe hatırı sayılır bir teklifle gitti. Galatasaray bu teklife olumlu ya da olumsuz herhangi bir dönüşte bulunmadı.

"ÇOK BEĞENDİM"

Lazio Teknik Direktörü Maurizio Sarri, Galatasaray ile oynadıkları hazırlık maçı sonrası İtalyan basınına açıklamalarda bulunmuştu. Başarılı teknik adam, "Türk oyunculardan hangisini Lazio'da görmek isterdiniz?" sorusuna "Galatasaray'dan Barış Alper Yılmaz'ı çok beğendim." yanıtı verdi.

İSTATİSTİK

Galatasaray forması ile çıktığı 19 maçta 7 gol 5 asistle 12 gole direkt katkı sağladı.

KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • Kazım 1 yıl önce Şikayet Et
    Eğer doğruysa inanmıyom ama ver ver abi hemen ne verirlerse verin beş kuruş etmez izledim bu çocuğu
    Cevapla