Emre Çolak'ın yeni adresi herkesi şaşırttı

Sezona Spor Toto 1. Lig ekibi Göztepe'de başlayan Emre Çolak, sözleşmesini feshettikten sonra İspanya 3. Lig takımlarından CF Intercity ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı.

Emre Çolak'ın yeni adresi herkesi şaşırttı
Emre Çolak'ın yeni adresi herkesi şaşırttı
GİRİŞ 27.01.2023 14:59 GÜNCELLEME 27.01.2023 15:18
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Göztepe ile yollarını ayıran Emre Çolak, İspanya 3. Lig ekibi CF Intercity ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Kariyerinde Galatasaray, Başakşehir, Karagümrük, Hatayspor, Deportivo ve Göztepe gibi takımların formalarını giyen Emre Çolak, İspanya 3. Lig 2. Grup ekiplerinden CF Intercity ile sözleşme imzaladı. CF Intercity, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla, Emre Çolak ile sezon sonuna kadar geçerli sözleşme imzalandığını duyurdu.

Kariyerinde 309 maça çıkan 31 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu maçlarda 27 gol ve 30 asistlik performans sergiledi. Son olarak Spor Toto 1. Lig ekibi Göztepe'de forma giyen Emre, İzmir ekibi ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmıştı

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Anlaşmalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben hiç şaşırmadım nedense
    Cevapla
  • rıfkı efendi 1 yıl önce Şikayet Et
    terimin çıkardığı arda hariç hiçbir topçu 30 undan sonra süper ligde kalamadı acaba nedendir.... ben söliim o zaman.. gazla çalışan vasat topçuları seçer mistır terim
    Cevapla
  • Megafoncu 1 yıl önce Şikayet Et
    Eski bir Galatasaray lı olduğun için oradan kazık fiyata fenere gelirsin.
    Cevapla
  • Akhaber7 1 yıl önce Şikayet Et
    Baya şaşırdım! Ben Bayern Münih e gider diye düşünüyordum
    Cevapla
  • bbbb 1 yıl önce Şikayet Et
    Futbolcu değirmeni gs
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle