Manchester United Kim Min-Jae için dev rakamı ödeyecek!

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Kim Min-Jae, Napoli'de sergilediği performansla İngiliz devi Manchester United'ın radarına girdi.

Manchester United Kim Min-Jae için dev rakamı ödeyecek!
Manchester United Kim Min-Jae için dev rakamı ödeyecek!
GİRİŞ 26.01.2023 23:03 GÜNCELLEME 26.01.2023 23:03
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sezon başında Fenerbahçe'den 18 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Napoli'ye transfer olan Kim Min-Jae, İtalyan ekibinde sergilediği performansla parmak ısırtmaya devam ediyor.

Takımının başarısında büyük pay sahibi

Serie A'da şampiyonluğa koşan, Şampiyonlar Ligi'nde de yoluna devam eden Napoli'nin bu başarısında Güney Koreli stoper büyük pay sahibi oldu. 

Avrupa'da transferin gözdesi oldu

26 yaşındaki futbolcu, ortaya koyduğu başarılı futbolla Avrupa'da transferin gözdesi olurken, İtalyan basınından flaş bir iddia geldi.

Manchester United görüşmelere başladı

Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre; İngiliz devi Manchester United, Kim Min-Jae'nin temsilcileriyle transfer görüşmelerine başladı. 

48 milyon Euro'yu ödeyecekler

Premier Lig kulübünün 1-15 Temmuz arası 48 milyon Euro'luk bir çıkış maddesi olan Kim Min-Jae için bu ücreti ödeyip transferi bitirmek istediği belirtildi. 

Kim'i 48 milyon Euro'ya kaptırmak istemeyen Napoli ise Güney Koreli futbolcuya yeni sözleşme önererek serbest kalma bedelini 65 milyon Euro'ya çıkarmak istedi. Ancak Kim Min-Jae cephesi bu teklifi geri çevirdi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    30 milyon euro karla iyi satış napoli
    Cevapla
  • mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    şimdi 30 milyon euro karda nasıl matematiğin var senin
    Cevapla
  • Tufan 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerden 20 milyon verip alsaydiniz 28 milyon karliydiniz
    Cevapla