Galatasaray, PSG'li yıldızın peşinde! Kulübüyle görüşüldü

Sezon başında Fransız devi PSG'den Mauro Icardi'yi kadrosuna katan Galatasaray, bir transfer için daha girişimlere başladı.

GİRİŞ 19.01.2023 10:17 GÜNCELLEME 19.01.2023 10:31
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Sezon başında PSG'den Icardi'yi kiralayan Galatasaray şimdi de Fransız kulübünün Portekizli orta saha oyuncusu Renato Sanches'in peşinde. Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, PSG yetkililerine 25 yaşındaki futbolcunun transfer koşullarını sordu.

Yaşanan gelişmeler taraftarları da bir hayli heyecanlandırmış durumda. Galatasaray'ın Portekizli oyuncu Renato Sanches'e ilgisi taraftarların oldukça dikkatini çekti.

KENDİSİNE HAYRAN BIRAKTI

Renato Sanches futbola Benfica altyapısında başladı. Ardından takımın çeşitli alt kategorilerinde forma terletti. Sonrasında ise Benfica'nın A seviyesinde forma terletme başarısı gösterdi. Futbolcu Benfica'da sergilediği performansla adeta kendisine hayran bıraktı.

BAYERN'E TRANSFER OLDU

Bu başarılı performansıyla 2016 yılında Alman devi Bayern Münih'e transfer oldu. Alman ekibinde ise istenilen performansa bir türlü ulaşamadı. Futbolcunun sonraki adresi ise kiralık olarak İngiliz ekibi Swansea oldu. Swansea sonrasında ise Bayern'den Fransız ekibi Lille'e kiralandı.

LILLE İLE YENİDEN ÇIKIŞ

Lille'de ise performansıyla yeniden futbol dünyasında gündem haline geldi. Fransız ekibi Lille'den ülkenin en büyük kulüplerinden PSG'nin yolunu tuttu. Şimdilerde futbolcunun PSG ile yollarını ayırması gündeme geliyor. Renato Sanches'in ana mevkii merkez orta saha olarak göze çarpmakta. Bunun yanında on numara ve orta sahanın sağında görev alabiliyor.

KAYNAK: FOTOMAÇ
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Erhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Erden Timurta güveniyoruz işi bitirir uçakla beraber gelirler haydi Timur başkan
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Umarim alabilir GS
    Cevapla
  • Adem 1 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa'da daha yıldız kalmadı.Hepsini Galatasaray aldı.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kiskanma
    Cevapla
  • CimBomBom 1 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray'da efsane olur.
    Cevapla
  • nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    güzel bir hayal keşke alsa Galatasaray.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle