Wesley Sneijder'den Weghorst'u kızdıracak sözler!

Galatasaray ve Hollanda Milli Takımı'nın efsane ismi Wesley Sneijder, Manchester United'in Weghorst'u transfer edeceği iddiaları üzerine "Bu bir şaka olmalı, onun gibi 300 tane forvet var" açıklamasında bulundu.

GİRİŞ 10.01.2023 16:42 GÜNCELLEME 10.01.2023 17:18
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın Hollandalı yıldızı Wout Weghorst'un adı şu sıralar Premier Lig devi Manchester United ile anılırken konuyla ilgili vatandaşı Wesley Sneijder'dan eleştiri geldi.

Galatasaray ve Hollanda Milli Takımı'nın eski yıldızı, Voetbalprimeur'e verdiği röportajda, Weghorst'un Manchester United seviyesinde bir golcü olmadığını savundu.



"Onun gibi 300 tane forvet var"

Manchester United'ın Weghorst ilgisine, "Şaka olmalı!" şeklinde tepki gösteren Sneijder, "O gerçekten Manchester United'ın ihtiyacı olan golcü mü? Ben öyle olduğunu düşünmüyorum. Premier Lig'de onun gibi 300 tane forvet var. Bu bir şaka olmalı, bu gerçekten doğru olamaz" dedi.

Beşiktaş formasıyla bu sezon 18 resmi maçta 9 gol ve 4 asistlik katkı sunan Weghorst, 2022 Dünya Kupası'nda da 4 maçta 2 kez ağları havalandırma başarısı gösterdi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Kiskandinmi felan yorumlar okuyorum. Bu kariyerde bir insana?? Adam hakli bizim ligimize gore cok kaliteli bence, jimlastik kulubunu tutmadigim halde en begendigim futbolcu, ama bunun gibisi cok var.
    Cevapla
  • Antiua 1 yıl önce Şikayet Et
    Ağlama Wesley
    Cevapla
  • fb1453 1 yıl önce Şikayet Et
    keşke fenere gelse
    Cevapla
  • Öztürk 1 yıl önce Şikayet Et
    Yalnız United eski United değil. Bunu da gör Sneijder.
    Cevapla
  • Muşlu Efe 1 yıl önce Şikayet Et
    Biri geri biri ileri kıskançlık yapmış kesin çünkü Weghorst daha büyük bir takıma Wesley geri geri gitmişti
    Cevapla
  • Kasim 1 yıl önce Şikayet Et
    Mus candir Mus cigerdir, selam olsun Mus'a
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle