Messi için Suudi Arabistan'dan dudak uçuklatan teklif! Ronaldo'yu geride bırakacak

Al Nassr'ın Cristiano Ronaldo'yu kadrosuna katmasının ardından bir başka Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal, Arjantin ile Dünya Kupası'nı kazanan PSG'nin yıldızı Lionel Messi'ye yıllık 350 milyon euro teklif etmeye hazırlanıyor.

Messi için Suudi Arabistan'dan dudak uçuklatan teklif! Ronaldo'yu geride bırakacak
Messi için Suudi Arabistan'dan dudak uçuklatan teklif! Ronaldo'yu geride bırakacak
GİRİŞ 10.01.2023 15:02 GÜNCELLEME 10.01.2023 15:03
Bu Habere 119 Yorum Yapılmış

Cristiano Ronaldo ile Lionel Messi, La Liga günlerinin ardından yeniden aynı ligde buluşabilir. Al Nassr'ın Portekizli yıldıza imza attırması sonrası Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal, dev bir hamleye hazırlanıyor.

CNN'de yer alan habere göre, Paris Saint-Germain ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Lionel Messi için Al-Hilal harekete geçti. Suudi Arabistan ekibinin, dünyaca ünlü futbolcuya yıllık 350 milyon euro teklif etmesi bekleniyor.

RONALDO'YU GEÇECEK

Lionel Messi'nin bu teklife sıcak baktığı belirtildi. Arjantinli yıldız, Al-Hilal'in yolunu tutarsa, Al Nassr'da yıllık 250 milyon euro kazanan Cristiano Ronaldo'yu geçerek dünyanın en yüksek maaşını alan futbolcusu olacak.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 119
  • Gurbetçi 1 yıl önce Şikayet Et
    Vay anasına. Dünyanın adaletsizliĝine bak. Parası olan sesini fazlasıyla duyurabiliyor. Okadar zor şartlar altında yaşayan insanlar varken. Bu kişilere ödenen paralara bak. Bukadarìnada pes artik!!
    Cevapla
  • Erdoğan 1 yıl önce Şikayet Et
    ben buna 1 TL bile vermem
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Muhakkak sorar. 10 sene kaldım Afrikada.
    Cevapla
  • Alperen 1 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun sizlere. Afrika da Müslümanlar, çocuklar, yetimler açlıktan kırılıyorlar, Yüzlerce metre uzaktan bidonlarla taşıdıkları çamurlu suları içiyorlar bunların yaptığı işe bak. Hiç bir işe yaramayan bir oyun için elin keferesine ödedikleri paralara bak. Mübarek beldelerde yaşıyorlar ama nasipsizler. Ama Allah sorar size bunları.
    Cevapla
  • mfb 1 yıl önce Şikayet Et
    Ulan A.B.A merak etme bu yazdığından hesap sorulacak. Şüphesiz Allah ın azabı geldiğinde pişman olunacak ama fayda vermeyecek
    Cevapla
  • A.B.A 1 yıl önce Şikayet Et
    Acaba? Sorarmi dersiniz ?????????
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Petrolun papucu dama atildi. Zamanla onemini yitirecegi iyice belli oldu. Elinizde petrol harici para eden bir ihrac kalemi yok. Petrol ve kimyevileri dahil olarak soyluyorum. Ulke Zaten son bes yildir alarm veriyor. Birde ulkenin parasini serseriye peskes cekecekler. Yaziktir gunahtir. Gerci gunaha bakanmi kalmis.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle