Galatasaray'ın Cengiz Ünder ısrarı!

Bir süredir Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Cengiz Ünder için Galatasaray, yeniden devreye girdi.

GİRİŞ 02.01.2023 12:39 GÜNCELLEME 02.01.2023 13:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Rachid Ghezzal'ın sakatlığının uzayacak olması sebebiyle kadrosuna kanat oyuncusu transferinde bulunmak isteyen Beşiktaş, bir süredir Cengiz Ünder için mesai harcıyordu.

25 yaşındaki kanat oyuncusundan haber bekleyen siyah-beyazlılar, oyuncunun kulübü Marsilya ile kiralık transferi için anlaşma sağladı ve Cengiz'den haber beklemeye koyuldu.

Galatasaray işi kızıştırdı

Marsilya'da ilk 11'deki yerini kaybettiği için takımdan ayrılmak isteyen ve kariyerine Avrupa'da devem etmek istediği bilinen Cengiz'in Milli Takımdan eski hocası Şenol Güneş'in Beşiktaş'ta bulunmasından dolayı siyah-beyazlılardan süre istediği ileri sürüldü. Kadrosuna yerli ve kaliteli bir kanat oyuncusu ile takviyede bulunmak isteyen Galatasaray ise Cengiz'in Türkiye'ye yeşil ışık yakmasının ardından yeniden devreye girdi.



21 maçta 2 kez skora katkı sağladı

Akşam'a göre; Cengiz Ünder transferiyle ilgili ocak ayında hem Galatasaray hem de Beşiktaş kanadında resmi gelişme yaşanmasına kesin gözüyle bakılıyor. Geride bıraktığımız sezonda Marsilya'nın en önemli ismi olan Cengiz Ünder, Igor Tudor'un gelişiyle gözden düştü. 25 yaşındaki milli futbolcu bu sezon toplam 21 maça çıkarken sadece 1 gol, 1 asist üretebildi.

KAYNAK: AKŞAM
Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Soner 1 yıl önce Şikayet Et
    Marsilya’nın en önemli ismiymiş:))
    Cevapla
  • Deli dumrul 1 yıl önce Şikayet Et
    cengizi alıpta napcaksınız adamın hayatını mı karartacak gs bjk? rahat bırakın çocuğu onu almaya gücünüz yetmez..
    Cevapla