Belçika'da gündem Michy Batshuayi!

Belçika basını, Batshuayi'nin Fenerbahçe'deki performansını manşetlerine taşıdı. Golcü oyuncu için “Hala gol atıyor ve eski günlerine dönüyor” yorumları yapıldı.

Belçika'da gündem Michy Batshuayi!
Belçika'da gündem Michy Batshuayi!
GİRİŞ 29.12.2022 12:17 GÜNCELLEME 29.12.2022 12:17
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Hatayspor'u 4 golle geçti ve maç fazlasıyla liderliği ezeli rakibi Galatasaray'ın elinden aldı. Sarı-Lacivertliler'in gollerinden biri ise Michy Batshuayi'den geldi. Ligde üç maç aradan sonra ağları sarsan Belçikalı golcü, toplamda ise Fenerbahçe forması altında 16. maçında 11'inci golünü kaydetti.

Batshuayi'nin yükselen bu performansına Belçika basını da kayıtsız kalmadı. Golcü futbolcuyu manşetlerine taşıyan basın, "Michy Batshuayi hala gol atıyor ve eski günlerine geri dönüyor" yorumlarını yaptı.

"news.esuro.com" ise "Batman golü atınca Fenerbahçe kazanıyor" başlığını attı. Haberde; Fenerbahçe'nin liderliğe yükselmesine de vurgu yapıldı. Portekiz basını da Jorge Jesus'u ön plana çıkardı. "O Jogo", 'Jesus, Galatasaray'dan liderliği geri aldı' manşetiyle okuyucularının karşısına çıktı.

KİNG ATTI LİDER OLDU

Norveç basınından "bt.no" ise; Fenerbahçe'nin galibiyetini Joshua King üzerinden gördü. Gazete haberinde; 'Joshua King attı, Fenerbahçe ligdeki liderliğini geri aldı' dedi. Haberin içeriğinde de golcü oyuncunun uzun süren sakatlığı sonrasında önce kupada sonra da ligde golle buluştuğunu yazıldı.

KAYNAK: AKŞAM
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • Kayseri 1 yıl önce Şikayet Et
    Serdar dursunun 1 alt gömlegi Ferdi gibi kanat oyunculari varsa bende atarim onun attigni bu oyuncu 5 para etmez
    Cevapla