Al-Nassr ile anlaşıtğı iddia edilmişti! Dünya devi araya girdi

Suudi Arabistan ekibi Al Nassr ile anlaştığı iddia edilen Cristiano Ronaldo için ortaya atılan sürpriz iddia gündeme oturdu. Real Madrid, eski yıldızı için yeniden devrede.

GİRİŞ 27.12.2022 11:23 GÜNCELLEME 27.12.2022 12:03
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Manchester United'dan ayrılıktan sonra yeni adresi merakla beklenen Cristiano Ronaldo'nun Suudi Arabistan ekibi Al Nassr ile anlaştığı iddia ediliyordu. Portekizli yıldızla ilgili son gelişmeler herkesi ters köşe yaptı. Eski kulübü Real Madrid, Cristiano Ronaldo'yu kadrosuna katmak için yeniden futbolcuyla görüşme kararı aldı. Deneyimli futbolcunun da kariyerine Avrupa'da devam etmek istediği ve Real Madrid'den gelecek teklife sıcak baktığı belirtiliyor.

TNT Sports'un haberine göre, Real Madrid eski futbolcusu Cristiano Ronaldo'ya yeniden eflatun-beyazlı formayı giydirmek için harekete geçti. Dünya devinin, Portekizli yıldızla kısa süre içinde görüşmelere başlaması bekleniyor.

"Yıl sonuna kadar neler olacağını beklemeliyiz"

Ronaldo'nun adının geçtiği Al Nassr kulübünün menajeri Marcelo Salazar, transfere ilişkin yaptığı açıklamada, "Cristiano Ronaldo transferine 'Evet olacak' veya 'Hayır olmayacak' demek bana düşmez. Ronaldo transferi ülke ve dünya futbolu için çok büyük müzakereler içeriyor. Yıl sonuna kadar neler olacağını beklemeliyiz." ifadelerini kullandı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • murat44 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence real olmalı
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bu emekli oldu artik
    Cevapla