Salah'ın paylaşımı Müslüman takipçilerini kızdırdı

Liverpool'un Mısırlı yıldız futbolcusu Mohamed Salah, sosyal medya hesabından paylaştığı Noel paylaşımı ile Müslüman hayranlarını kızdırdı.

Salah'ın paylaşımı Müslüman takipçilerini kızdırdı
Salah'ın paylaşımı Müslüman takipçilerini kızdırdı
GİRİŞ 26.12.2022 21:04 GÜNCELLEME 26.12.2022 21:16
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool'da forma giyen yıldız golcü Mohamed Salah, sosyal medya hesabında "Mutlu Noeller" etiketiyle bir paylaşımda bulundu.

Ailesi ile birlikte Noel ağacı önünde çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesaplarından paylaşan Salah'a Müslüman hayranlarından tepki geldi.

Fotoğrafa bir takipçisi, "Çocuklarım seni Müslüman bir figür olarak görüyor, çocuklarım için kötü örnek oluyorsun" derken başka bir takipçisi de "Hristiyanlar ile Hristiyan bayramını kutladığın için seni hemen takipten çıkmalıyım" yorumunu yaptı.

Bazı hayranları destek çıktı

Mısırlı yıldıza ülkesinden bazı hayranları da destek verdi. Salah'a, "Sen bizim için Lionel Messi, Cristiano Ronaldo ve Kylian Mbappe'nin toplamısın" yorumlarında bulunuldu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 56
  • sinan 1 yıl önce Şikayet Et
    paranın gücüne peygamberlere en yakın kimseler dahi duramazken günümüz müslümanlardan zenginliğin kaynağı Allah'tır diyebilen elbette ihlas sahibi salih kimselerden olur zenginlik en büyük imtihandır
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bununda balonu söndü ..düne kadar elinde kuranla geziyordu..reklamını yapıyordu,karisni göstermiyordu bile .rabbim kimseyi şaşırtmasın
    Cevapla
  • Misur 1 yıl önce Şikayet Et
    İst gata hastanesindeyim her köşe başına çam ağacı koymuşlar biz kendimizi önce düzeltelim bırak mısırlıyı
    Cevapla
  • fatih.aslan.06 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen bir oyun olmalısın bu kadar iyi bir müslüman Maide suresinde geçen ayeti uygulamıyorsa bu şüphedir araştırılmalı. Yahudi ve Hristiyan geleneğini kutlayan şüphesiz onlardandır.
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam bu mesajları olursa,kesin size "işinize bakın"diyecek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle