Sörloth transferinde mutlu son! Sezon sonunda imzayı atacak

İspanyol ekibi Real Sociedad, ismi Türk kulüpleriyle anılan Alexander Sörloth'un bonservisini alma kararı aldı.

Sörloth transferinde mutlu son! Sezon sonunda imzayı atacak
Sörloth transferinde mutlu son! Sezon sonunda imzayı atacak
GİRİŞ 24.12.2022 15:06 GÜNCELLEME 24.12.2022 15:06
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Leipzig'de istediği forma şansını bulamayan Alexander Sörloth kiralık olarak Real Sociedad ile güzel bir sezon geçiriyor.

Alman ekibinde düşünülmeyen Alexander Sörloth'un sezon sonunda bonservisinin alınmasına karar verildi. Real Sociedad ikinci kez kiraladığı Alexander Sörloth'un bu kez bonservisini alıyor.

Leipzig'in planları arasında yer almayan oyuncunun sezon sonunda tapusuyla İspanyol ekibine imza atması bekleniyor.

Kariyerine La Liga'da devam eden Alexander Sörloth Real Sociedad'da 2 milyon euro maaş alıyor.

Leipzig'e 20 milyon euroya transfer olmuştu!

Sörloth'un ismi Fenerbahçe'nin yanı sıra Trabzonspor ve Galatasaray ile de anılmıştı. 26 yaşındaki futbolcu 2019/20 sezonunda kiralık olarak forma giydiği Trabzonspor'da gösterdiği performansla Crystal Palace'tan Leipzig'e 20 milyon euro karşılığında transfer olmuş, Bordo-mavili kulüp bu transferden 10 milyon euro kazanç elde etmişti.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Komikkkkk 1 yıl önce Şikayet Et
    Fener her gün bir transfer etti sorlitu ha bugün geliyor ha yarın geliyor yok anlaşma tam yok iş bitti yok şu yok bu eeee hani ne oldu ben de dedim ki TS varken fener sorlotun anca kramponununu alır ama bir tanesini anca alır ikisi ağır gelir dedim hep :))) hep darı ambari hep darı ambari bı çıkın artık şu ambarda. Dışarıya vesselam
    Cevapla