Kanser tedavisi görüyordu! Son durumu belli oldu

Borussia Dortmund'un sezon başında kattığı ve testis tümörü teşhisi konulduktan sonra tedavisine başlan Sebastien Haller'in son durumu belli oldu.

Kanser tedavisi görüyordu! Son durumu belli oldu
Kanser tedavisi görüyordu! Son durumu belli oldu
GİRİŞ 20.12.2022 20:37 GÜNCELLEME 20.12.2022 20:37

Bundesliga ekibi Borussia Dortmund'un sezon başında Ajax'tan bonservisiyle transfer ettiği golcü oyuncu Sebastien Haller'e testis tümörü teşhisi koyulmuştu. Golcü oyuncunun tedavisi hakkında açıklama geldi.

Futbola geri dönecek

Alman Bild'de yer alan habere göre; 28 yaşındaki oyuncunun durumu iyiye gidiyor ve başarılı golcü yeni yılla birlikte antrenmanlara başlayacak.

31 milyon Euro'ya transfer oldu

Alman devi Dortmund, Hollanda da başarılı sezon geçiren Sebastien Haller'i sezon başında 31 milyon Euro bonservisiyle transfer etmişti. Golcü oyuncu Dortmund'a transfer olduktan sonra testis tümörü teşhisi koyulup tedavisine başlanmıştı.

Dortmund forması giyemedi

Alman ekibinin sezon başında transfer ettiği golcü oyuncu sağlık sorunlarının çıkmasından hemen sonra hastaneye yatırılarak tedavi altına alındı. Sağlık durumu her geçen gün daha iyiye giden Fildişili oyuncu Dortmund ile herhangi bir karşılaşmada görev alamadı.

KAYNAK: AJANSSPOR
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.