Flaş Lionel Messi gelişmesi! Geri dönebilir

İspanyol basını, Lionel Messi'nin önümüzdeki yaz Barcelona'ya geri dönebileceğini yazdı. İddiaya göre bu hamle, Barcelona'dan bir yıldızın Paris Saint-Germain'e gidişine yol açabilir.

Flaş Lionel Messi gelişmesi! Geri dönebilir
Flaş Lionel Messi gelişmesi! Geri dönebilir
GİRİŞ 13.12.2022 09:11 GÜNCELLEME 13.12.2022 18:21

Lionel Messi, 2023 yazında Barcelona'ya dönebilir. İddia İspanyol basınından...

El Nacional gazetesi, 2022 Dünya Kupası'nda yoluna devam eden Arjantinli yıldızın sezon sonunda Paris Saint-Germain'den ayrılıp Barcelona'ya geri dönebileceğini iddia etti.

Habere göre Lionel Messi'nin Barcelona'ya dönüşü, Paris Saint-Germain'in transfer listesini süsleyen Ousmane Dembele'nin Fransız devine transferini sağlayabilir.

2022 Dünya Kupası'nda Arjantin ile yarı finale yükselen Messi, kariyerindeki tek eksik olan dünya şampiyonluğunu kazanmak istiyor.

35 yaşındaki dünya yıldızı, bir yıllık uzatma opsiyonunun kullanılmaması durumunda 2021 yazında imza attığı Paris Saint-Germain'deki sözleşmesini sezon sonunda tamamlayacak. Böylece Messi, Barcelona'ya transferi durumunda Katalan ekibi oyuncu için herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.